Denizli Ticaret Odası esnaflarla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Denizli Ticaret Odası esnaflarla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 14:54

Denizli Ticaret Odası esnaflarla buluşacak

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası, sektörde yaşanan sorunları dinlemek ve istişarelerde bulunmak için "DTO üyelerini dinliyor" adı altında istişare toplantıları düzenleyeceğini bildirdi.

İlki 25 Ocak 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek etkinlikte, tarımsal ve hayvancılık faaliyetleri üretimi- satışı ve gıda, yiyecek içecek maddeleri üretimi ile toptan ticareti, lokanta, restoran, kafeterya, büfe, kantin gibi yerlerde işletmecilik yapan ya da her türlü yiyecek içecek maddelerinin perakende ticaretini yapan üyelerle istişarede bulunulacak. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu ve komite üyelerinin de hazır bulunacağı buluşmada, üyelerin sorunlarını, beklentilerini, görüş ve önerilerini, sıkıntılarını dinleyecek.

Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası'nın, üyelerine hizmet için var olduğunu hissettirmek istediklerini belirterek, "Üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yapıyorduk. Ancak üyelerimizi odamızda kendi evlerinde de ağırlayarak beklentilerini, görüşlerini, önerilerini ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Daha sonra diğer meslek gruplarımızla iki ayda bir buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!