Denizli sert esti

Güncelleme Tarihi:

Denizli sert esti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

A Milli Takım Teknik Direktörü, dünkü sabah antrenmanında futbolculara çıkıştı. Denizli, futbolcuları konsantrasyonlarını yeterli bulmadığını belirterek uyardı.

Almanya'nın Raesfeld kasabasında Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanan A Millilerimiz, dün sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yaptı. Sabah antrenmanında Teknik Direktör Mustafa Denizli, futbolculara çıkıştı. Denizli, futbolcuları konsantrasyonlarını yeterli bulmadığını belirterek uyardı.

Denizli, basın toplantısında hazırlık maçı yapmamalarının bir mahsuru bulunmadığını belirterek, milli takımın şimdiye kadar yeterli sayıda hazırlık maçı yaptığını söyledi. Milli Takım Teknik Direktörü, ilk rakip İtalya karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarına değindi.

Fatih Terim'in transferinin son derece güzel bir olay olduğunu belirten Denizli, ‘‘Fatih, Türk futbolu adına büyük bir hizmete soyundu. Türk meslektaşları adına büyük bir misyon üstlendi. Türk futbolunda büyük bir isim olan Fatih'in başarılı olacağından yüzde yüz eminim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!