Denizli Quaresma'dan vazgeçmiyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli Quaresmadan vazgeçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 11:42

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasından basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli ilk olarak ligi bu sezon 4. bitirmeleri halinde önümüzdeki sezon için erken form tutulması durumunun takımı nasıl etkileyeceği şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

"Bu durum çok büyük bir sıkıntı yaratmaz. Ancak önümüzdeki sezon için 8. veya 9. haftada yakalanacak fiziki durumu 3. haftada yakalamış olursunuz. Bu durum iyi sonuç verirse bir sıkıntı olmaz."

Tecrübeli teknik adam, son günlerde adı Beşiktaş'a transfer olacağı haberleri ile anılan Bursasporlu Volkan'ın hakkında, yönetim kuruluna bir istekte bulunup bulunulmadığı ile ilgili soruya ise, "Sezonun son haftaları yaklaşırken durumu kritik olan takımlarda forma giyen oyuncular hakkında bu haberlerin çıkması hoş değil. Ben de bu tip haberleri gazetelerden takip ediyorum. Ancak ben durumu kritik olan bir takımın oyuncusunu istesem bile bunu kimseyle paylaşmam. Yönetim kuruluna böyle bir dönemde istediğim oyuncu olarak isim versem bile böyle bir takımın oyuncusuyla ilgili bir tasarrufum olmaz. Bu çıkan haberler hem oyuncuyu hem de takımını etkileyebilir" yanıtını verdi.

Denizli, yabancı transferi konusunda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını söylerken, yeni sezon için takımdan gönderilecek yabancı oyuncuları henüz belirlemediklerini belirterek, "Bu dönemde önümüzdeki sezon için hangi yabancı oyuncunun takımdan gönderileceği konusunda bir düşüncemiz olmaz. Ancak yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber planlı bir şekilde o konu hakkında çalışmalarımızı yapıyoruz. Hem transferini düşündüğümüz oyuncular için hem de yollarımızı ayıracağımız oyuncular için net kararımızı önümüzdeki 3 hafta sonunda belirleyeceğiz" diye konuştu.

Denizli ayrıca, son günlerde adı Beşiktaş ile sık sık anılmaya başlayan Quaresma konusunda geniş bir yorum yapmaktan kaçınırken, "Bu oyuncuyla ilgili başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle de görüşmelerimizi yaptık ve sık sık da görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknek adam son olarak, Beşiktaş'ın son oynadığı Sivasspor maçının ardından Siyah-beyazlı taraftarla sözlü polemiğe girin Serdar Özkan'ın hareketinin yanlış olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Serdar Özkan genç bir oyuncu. Taraftarla bu şekilde bir diyaloğa girmesinin kendisini hiçbir artı durum kazandırmayacağını bilmesi lazımdı. Yaptığı hareketi ben de onaylamadım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!