Denizli hala bizim hocamız

Güncelleme Tarihi:

Denizli hala bizim hocamız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 22:24

Başkan Özbek, “Mustafa Hoca ile henüz görüşmedik. Görüşünce ben de bir açıklama yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KÖTÜ gidişatın devam etmesi ve Gaziantepspor’a karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından istifa kararı alan Mustafa Denizli ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasında gerçekleşmesi planlanan görüşme rötar yaptı.
Mustafa Denizli-Dursun Özbek zirvesi bugüne ertelendi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, tecrübeli teknik adam ile dün saat 16.30’da Point Otel’de bir araya gelecekti.

“BİRAZ YOĞUNLUK VAR”

İkili telefonda görüştü. Mustafa Denizli, Point Otel’de bir gazeteci ordusunun beklediğini belirtip, “Sessiz sakin bir ortamda gerekirse yarın görüşelim” dedi. Dursun Özbek de bunu onayladı. Ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Point Otel’den çıkarken basın mensuplarına, “Kendisiyle daha görüşmedik, görüşünce açıklama yapacağım. Biraz yoğunluk var, şimdi bir toplantıya gidiyorum. Bu yoğunluk biraz geçsin, sanıyorum yarın (bugün) görüşeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

"NET CEVAP VEREMEM"

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, “Denizli istifa etti mi” sorusuna, “Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hâlâ bizim hocamız” yanıtını verdi.

 

BAKMADAN GEÇME!