Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Denizli’de Cumhuriyet Coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 13:14

DENİZLİ CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92.yıldönümü Denizli’de coşkuyla kutlandı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de düzenlenen törenler ile kutlandı. Cumhuriyet Bayramı törenleri her yıl olduğu gibi bu yılda Valilik önünde yapıldı. Tören Vali Şükrü Kocatepe’nin il protokolünü valilik makamında kabul etmesiyle başladı. Buradaki törenin ardından protokol üyeleri Valilik önündeki tören alanına geçti. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Gülizar Biçer Karaca, MHP Genel Başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire ve kurum müdürleri katıldı.
Cumhuriyet Bayramına halkın ilgisi de yoğun oldu. Binlerce vatandaş Cumhuriyet Bayramı törenlerini izlemek için Valilik önüne geldi. Olası bir olaya karşı Denizli Emniyet Müdürlüğü’de tören alanında güvenlik önlemlerini üst seviyede tuttu. Özel Hareket Polisleri yüksek yerlerden tören alınanı takip ederek, halkın güvenliğini sağladı.
Protokol üyelerinin yerini almasının ardından törene geçildi. Tören Denizli Valisi Şükrü Kocetepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören konuşması yapan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Konuşmaların ardından resmigeçit töreni yapıldı. Okullar, dernekler ve sivil toplum örgütlerinin geçişlerinin ardından son olarak askerler tören alanından geçti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!