Denizli Büyükşehir'den Tavas'a spor kompleksi

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehirden Tavasa spor kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 12:42

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a spor kompleksi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden Tavas ilçesindeki Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin inşaatı tamamlandı. Kısa süre sonra açılışı gerçekleşecek tesiste, kapalı yüzme havuzları ile birlikte, 1 halı saha, 2 basketbol sahası, 2 badminton sahası, 1 tenis kortu ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Tavas ilçesindeki Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı. 13 bin 720 metrekare inşaat alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 eğitim havuzu bulunuyor. 2 çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve engelli tribününün yer aldığı dev komplekste yüzme sporunun yanında farklı spor dallarının da yapılacağı 1 halı saha, 2 basketbol sahası, 2 badminton sahası, 1 tenis kortu ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Kısa süre içerisinde açılışı yapılacak tesis Tavas ilçesi ile birlikte bölgeye hizmet verecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, komplesi Tavas ve Denizli'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Kapalı yüzme havuzunda, yüzme kursu ile birlikte pilates, zumba, masa tenisi gibi birçok salon sporu dalında da kurs verecek. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımız burada spor yapacak, sevdikleri ile birlikte çok güzel vakit geçirecek. Denizli'mize ve tüm ilçelerimize güzellikler katmaya devam ediyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!