Denizli Büyükşehir'den 700 araçlık otopark

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehirden 700 araçlık otopark
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 15:20

Denizli Büyükşehir'den 700 araçlık otopark

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde 700 araç kapasitesine sahip olacak otopark için yapım çalışmalarına başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı'da başlattığı Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatının ardından 15 Mayıs Mahallesi'nde de 15 Mayıs Kapalı Otoparkı projesinin yapım çalışmalarına başladı. Bölgedeki otopark ihtiyacını gidermek ve trafiği rahatlatmak için hayata geçirilen otoparkın, 700 araç kapasiteli olacağı ifade edildi. 23 bin 587 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak otopark, 4 blok ve 5 kat olarak planlandı. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede temel imalatları tamamlanırken, tabliye imalatlarına devam ediliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, bu yıl ulaşım projelerine büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, kentteki en büyük ihtiyaçlardan birinin de otopark olduğunu söyledi. Şehir içi trafiği daha da akıcı hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Zolan, "Kentimizdeki otopark ihtiyacını gidermek için 8 bölgede başlattığımız kamulaştırma çalışmalarında sona geldik. Bu 8 bölgenin dışında ise Kınıklı Mahallemizde 245 araç kapasiteli Çamlık Kapalı Otoparkı ve 15 Mayıs Mahallemizde de 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı projemizi kentimize kazandırıyoruz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!