Denizli Büyükşehir perdeyi sanat için açtı

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehir perdeyi sanat için açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 18:05

Denizli Büyükşehir perdeyi sanat için açtı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında 'Müsadenle Shakespeare' adlı oyunu sahneledi.
Mart ayında 15 farklı oyunla sanatseverlerle buluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde 'Müsadenle Shakespeare' adlı oyunu sergiledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sahnelenen oyuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dünya Tiyatrolar Günü'nde sergilenen oyunda, skeçlerle toplumsal olayları eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıldı. Oyunda kadın erkek ilişkilerini ironik bir şekilde anlatan bölüm ise büyük beğeni topladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, tiyatronun toplumsal yaşamdaki gerçeklere ayna tuttuğunu belirterek, "Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat dalıdır. Bizler de bu sanat dalını kentimizde en iyi şekilde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kentimizin kültür ve sanat hayatına hizmet eden tüm arkadaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!