Denizli: Bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde görmüyoruz

Güncelleme Tarihi:

Denizli: Bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde görmüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 14:23

Denizli: Bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde görmüyoruz

Haberin Devamı

Kemal ATLAN / ESKİŞEHİR,(DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde mücadele eden Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, "Bizim bir üstümüzde ve bir altımızda bulunan takımlar hocalarını değiştirme lüzumu hissetti. Son derece deneyimli ve başarılı teknik direktörler geldi. Yani bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde görmüyoruz, göremiyoruz" dedi.
Eskişehirspor'da bu hafta deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçını hazırlıkları sürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde Mustafa Denizli basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye-Moldova hazırlık maçının Eskişehir'de oynanmasından memnun kaldığını ifade eden Denizli konuşmasını şöyle sürdürdü:
"A Milli Takımın şehre verdiği heyecan son derece farklı. Benim milli takımda bulunduğum dönemde aklımda iki tane şehir vardı. Biri Bursa diğeri Eskişehir'di. Bursa'nın koşulları o zaman daha uygundu. Birçok maçımızı Bursa'da oynadık.
Ama Eskişehir bizim her zaman aklımızda olan bir yerdi. Eskişehir'in Türkiye- Moldova maçında verdiği güzel görüntü her zaman ortaya koyabilecek bir şehir. Bu bir hazırlık maçıydı. Eskişehir bir hazırlık maçında bu tabloyu ortaya koyuyorsa bundan sonraki hele puan maçlarında, milli takımımız iddialı bir duruma geldiği zaman burada olağanüstü görüntüler olacaktır. Eskişehir insanı, stadı ve atmosferi ile bunu hak eder."
Bu hafta deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını belirten Mustafa Denizli, bu maçtan galibiyeti hedeflediklerini söyledi. Denizli şöyle devam etti:
"Rakibimiz, ligde zor anlar yaşayan bir konumda. Çizgimiz iyi, önümüzdeki 9 haftayı çok ince detaylarıyla değerlendiriyoruz. Kimlerle nerede oynayacağız? Ne yapabiliriz? Hiç kayıpsız geçme imkanımız var mı? Bu hesaplar bizim için son derece önemli. Durum budur, yani Bandırma maçı inşallah düşündüğümüz gibi geçecek. Bu şehir yaşayacak, biz yaşayacağız. Bu mutlu görüntü devam edecek. Bizim bir üstümüzde ve bir altımızda bulunan takımlar hocalarını değiştirme lüzumu hissetti. Oraya da son derece deneyimli ve başarılı teknik direktörler geldi. Yani bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde görmüyoruz, göremiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!