Denizli bir adım önde

Güncelleme Tarihi:

Denizli bir adım önde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 01:39

Sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör arayışında şu ana kadar deneyimli hoca öne çıkıyor.İlk olarak Ersun Yanal ile görüşüp prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe Yönetimi kendisini beklemeye aldı. İkinci olarak görüşülen Mustafa Denizli’nin ismi ise daha fazla ağırlık kazandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de teknik direktör arayışları sürüyor. Aceleci davranmak istemeyen sarı lacivertliler, adaylar ile önümüzdeki günlerde de görüşmeye devam edecek ve en doğru kararı almaya çalışacak. Gelinen noktada Mustafa Denizli bir adım önde görünüyor. Yönetimin ilk görüşmeyi yaptığı isim olan Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı. Ancak Yanal’a, camianın önemli isimlerinden Rıdvan Dilmen’in sıcak bakmaması nedeniyle durumu askıya alındı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

ÖNCEKİ gün görüşülen Mustafa Denizli ise, “Beni başka isimlerle birlikte sıralamaya almayın” diye tavrını net olarak ortaya koydu. Eğer kendisine bir teklif yapılacaksa diğer adaylar ile rekabete girmek istemediğini söyleyen deneyimli teknik adam buna rağmen şu an Fenerbahçe teknik direktörlüğüne en yakın isim konumunda.
Sarı lacivertli yönetim arayışlarında kilit bir noktanın üzerinde duruyor. Bu da gelecek sezon için ülkeyi tanımayan bir teknik adamı göreve getirmekten kaçınmak.

Haberin Devamı

LUCESCU DA ADAYLAR ARASINDA

BU nedenle yerli hocalara ağırlık veren yönetim, yabancı seçimi olacaksa da  ilk tercih ülkeyi tanıyan teknik adamlara yönelecek. Sarı lacivertli kulübe eski tercümanı aracılığıyla haber gönderen Mircea Lucescu da bu anlamda şanslı görünüyor. Deneyimli Rumen hoca, Mustafa Denizli ile birlikte F.Bahçe teknik adamlığına en yakın isim. Önümüzdeki günlerde halen kariyerini Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile sürdüren Lucescu ile de görüşmeler yapılacak.

Schuster hazır

İSPANYOLLAR, Bernd Schuster’in F.Bahçe’nin başına geçmeye yakın olduğunu iddia etti. Marca gazetesi, Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısının önümüzdeki günlerde sarı lacivertlilerin yeni teknik direktörü olacağını ileri sürdü.

Transferi yeni hoca belirleyecek

 F.BAHÇE transferde özellikle finansal fair play kurallarına uymak için son derece dikkatli hareket etmek istiyor. Çok yüksek bonservis bedeline sahip futbolcular yerine maliyeti düşük oyuncuların peşine düşecek olan sarı lacivertliler daha önceden belirlenen isimleri yeni teknik adama sorarak transfer edecek. Emenike transferini, sakatlığının olması nedeniyle şimdilik askıya alan yönetim, bir forvet, bir stoper ve bir sol bek almayı planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!