Ege Haberleri

EGE

    Denizkızı kış sezonunda iddialı

    İZMİR, (DHA)
    27.12.2009 - 00:00 | Son Güncelleme: 26.12.2009 - 21:20

    Güzelbahçe’de denize sıfır Denizkızı Restoran, yenilenen mönüsü ile kış sezonuna girdi.

    5 yıldır kaliteden ödün vermeden hizmet eden restoranın geniş mönüsünde dikkat çeken lezzetler arasında ahtapot ızgara, sıcak ot kavurması, balık kavurma, kabak şayan ve sarma tatlısı bulunuyor. Doğum günü, grup yemekleri, şirketlere ve gruplara özel geceler düzenlediklerini belirten işletme sahibi Muharrem Altun, “Tecrübeli kadromuz ile İzmirlilere en iyi hizmeti veriyoruz” dedi.

    Didim’e  ‘Cadde’  açıldı

    ? DİDİM, (DHA)
    DİDİM’in Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan, Hasan Bayrak ve Kerem Soysalan’ın sahibi olduğu “Cadde” isimli fast food restoran hizmete açıldı. CHP’li Mümin
    Kamacı’nın kurdelesini kestiği açılışa 300 konuk katıldı. İlçede yaşayan İngilizler de açılışa ilgi gösterdi. Hasan Bayrak ve Kerem Soysalan, “Restoranımızın dizaynından, yiyecek kalitemize kadar profesyonel ekiplerle çalışmayı kendimize ilke edindik” dedi. Cadde Fast Food’da kumpir, kumru sandviç, tavuk ve et döner, Ayvalık tostu, hamburger, ızgara köfte, kahvaltı ve salata çeşitleri bulunuyor.

    Yılbaşı hindisi Pınar’da

    ? İZMİR (DHA)
    PINAR yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi hindiyi, özel bir ambalajda sunuyor. Pınar Hindi ile birlikte paketin içinde yer alan pişirme torbası ve pişirme göstergesi hindinin en lezzetli biçimde hazırlamasını sağlarken, tarif kartı da farklı damak tatlarına şık bir alternatif yaratacak. Pınar Hindi, üzerinde özel bir noktaya yerleştirilen pişirme göstergesi, hindinin yenilecek kıvama geldiği zamanı haber vererek, lezzetli bir hindi için büyük bir kolaylık sağlıyor. Böylece hindi gereğinden az ya da fazla pişmeyerek lezzetini de kaybetmiyor.

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNANLAR

        Sayfa Başı