Denizde boğulan mühendis toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Denizde boğulan mühendis toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 15:01

Denizde boğulan mühendis toprağa verildi

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da dün denizde boğulma tehlikesi geçiren bir kişiyi kurtarmak isterken akıntıya kapılarak boğulan mühendis 30 yaşındaki Ömer Mutlu toprağa verildi.
Samsun'un Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde dün meydana gelen olayda İstanbul Avrasya Tüneli'nde inşaat mühendisi olarak çalışan ve tatil için memleketi Samsun'a gelen Ömer Mutlu, kardeşi Abdulkadir Mutlu ile serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra iki kardeş denizde boğulma tehlikesi geçiren bir çocuğa müdahale etmek istedi. Boğulma tehlikesi geçiren çocuk kurtarılırken, akıntıya kapılan ve bir süre sonra da kaybolan Ömer Mutlu'nun cansız bedeni Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler tarafından çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Bugün ailesi tarafından cenazesi morgdan alınan Ömer Mutlu için Büyük Cami'de tören düzenlendi. Mühendis Ömer Mutlu, ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!