Denizcilik öğrencileri mezun oldu

Güncelleme Tarihi:

Denizcilik öğrencileri mezun oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 10:57

Denizcilik öğrencileri mezun oldu

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'ndeki Şehit Ömer Halisdemir Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beşinci dönem mezunlarını verdi.

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan 70 öğrenci için göl kenarındaki okul bahçesinde dün (cuma) mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Şahin, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Evren Kaplan, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende, Denizcilik Bölümü dönem birincisi Berkan Baştosun ve Teknik Anadolu Bölümü dönem birincisi Mehmet Necati Acar mezuniyet kütüğüne bröve çaktı.

Okul Müdürü Cafer Binici, öğrencilerin yat kaptanlığı eğitimi aldıklarını belirterek okulda eğitim gören öğrencilerin yanı sıra bölgede yaşayan vatandaşlara da verdikleri kurslarla kaptanlık belgesi alma imkanı sağladıklarını söyledi. Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından törene katılan protokol üyeleri, içinde öğrencilerin temsili diplomalarının bulunduğu şişeleri sırayla Köyceğiz Gölü'ne attı. Göle atlayıp diplomalarını alan öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu. Diplomalarıyla gölden çıkanlar, sevinçlerini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle paylaştı.

Öğrenciler dönem sonuna kadar eğitim görmeye devam edecek.

Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!