Deniz Seki'ye Cezaevinde Özel Oda Tahsis Edildi

Güncelleme Tarihi:

Deniz Sekiye Cezaevinde Özel Oda Tahsis Edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:41

Ünlü şarkıcı Deniz Seki hapishanede zor zamanlar geçiriyor. Ancak ünlü şarkıcıya güzel bir haber geldi. Sanatçıya cezaevi tarafından özel bir oda tahsis edildi. ''Beste odası'' olarak tahsis edilen odada Deniz Seki, sanatını icra edebilecek ve bestelerini rahat bir şekilde yapabilecek.

Haberin Devamı

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 13 aydır tutuklu bulunan Deniz Seki, zor günler geçirmesine rağmen sanat faaliyetlerine aksatmadan devam ediyor. Ünlü sanatçı kendisine bu hafta tahsis edilen özel odada bestelerini yapmaya devam edecek.

Deniz Seki bu güzel gelişmeden sonra azda olsa moral buldu. Daha öncesinde de Sezen Aksu’nun kendisine gönderdiği mektupla moral bulan ünlü sanatçı yeniden beste yapmaya başladı.

Hayranlarının merakla beklediği Seki çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kendisine verilen odada rahat bir çalışma ortamı bulan Deniz Seki hayranları için güzel bir sürpriz hazırlıyor.

Deniz Sekiye Cezaevinde Özel Oda Tahsis Edildi

Haberin Devamı

DENİZ SEKİ KİMDİR?

1 Temmuz 1970 İstanbul, Türk pop müzik şarkıcısı.

İlkokulu Maçka Süheyla Artam’da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi’nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul Televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.

Keşfedilmesi, 1993 yılında Melih Kibar ile tanışması ile oldu. Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın, Zuhal Olcay ve Yaşar gibi sanatçılara vokalistlik yaptı. 1995 yılında, POP – SHOW 95 Şarkı yarışmasına katıldı ve kendi yazdığı şarkı ile birinci oldu.

1996 Ağustos’unda, 1. albümü sözü müziği Yıldız Tilbe ye ait olan “Hiç Kimse Değilim” çıktı. 25 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan “Anlattım” isimli albümü çıktı. 3. albümü “Şeffaf” 5 Ocak 2002 tarihinde piyasaya sürüldü. Bu albümde sırasıyla Unutursun ve Yakamoz isimli şarkılara klip çekildi. 70’li yıllarda Türkçe pop müziğinde popüler olan seçme şarkılardan oluşan 4. albümü ise “Aşkların En Güzeli” Eylül 2003’te çıktı. 5. albümü “Aşk Denizi”ndeki 14 şarkının 13’ünün sözleri ve bestesi kendisine aittir.

Deniz 2006’da yayınlanan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde rol almıştır.

Diskografi
Hiç Kimse Değilim (1996)
Anlattım (1999)
Şeffaf (2002)
Aşkların En Güzeli (2003)
Aşk Denizi (2005)
Sahici (2008)

Haberin Devamı

13 Şubat 2009 tarihinde kokain kullandığı ve çevresindekilere uyuşturucu temin ettiği iddialarıyla gözaltına alınan Seki, iki gün gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine 24 Şubat 2009'da 2. kez gözaltına alınan Seki, tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 3 çocuk annesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!