Demet Akalın'dan Deniz Seki'ye büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalından Deniz Sekiye büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 12:30

Hapis yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki’ye sanat camiasından destek çığ gibi büyüyor. Sanatçının cezaevinde kaleme aldığı ‘Denizin Dibi’ isimli kitabına Demet Akalın’dan büyük jest. Şarkıcı 300 adet ‘Denizin Dibi’ isimli kitap satın alarak arkadaşlarına hediye etti. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı cezaevinde kaleme aldığı cezaevi ve orada yaşadığı zorlukları anlattığı ‘Denizin Dibi’ isimli kitabı için yapılan yardım kampanyasına bu kez yakın arkadaşı Demet Akalın katıldı.

Ünlü pop yıldızı Demet Akalın, 300 adet ‘Denizin Dibi’ isimli kitap satın alarak arkadaşlarına hediye etti. Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin cezaevinde kaleme aldığı cezaevi ve orada yaşadığı zorlukları anlattığı ‘Denizin Dibi’ isimli kitabı en çok satanlar arasında birinci sıraya yerleşti.

Uyuşturucu temin etmek suçundan hapis yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin, cezaevinde kaleme aldığı ‘Denizin Dibi’ isimli kitabın tanıtımını Demet Akalın yaptı.

Demet Akalından Deniz Sekiye büyük destek

Haberin Devamı

Seki’nin cezaevi ve orada yaşadığı zorlukları anlattığı kitap 'Denizin Dibi' satışa çıktı. Tam 300 adet kitap satın alan Akalın, kitapları yakın arkadaşlarına hediye ederek Deniz Seki için başlatılan kampanyaya destek oldu.

İkinci baskısı yapılan ve sanatçının ‘Topraksız Zincirlikuyu’ ifadesiyle kaleme aldığı cezaevi ve orada yaşadıklarını anlattığı kitabın tanıtımı için sanat dünyasından birçok isim sosyal medya hesaplarından destek vermeye devam ediyor.

Ünlü pop yıldızı Demet Akalın da kampanyaya destek olan isimler arasındaydı. Sanatçının ikinci baskısı satışa çıkan kitaptan tam 300 adet alarak arkadaşlarına hediye ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!