Survivor 2017 yarışmacısı Denisa ve Tuğçe Melis Demir kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Denisa ve Tuğçe Melis Demir kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 21:31

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa ve Tuğçe Melis izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Gönüllüler takımının iki güçlü yarışmacısı olan Denisa ve Tuğçe Melis'in performansı izleyicileri oldukça meraklandırıyordu. Denisa'nın güçlü ve atletik fiziği gönüllüler takımının en büyük avantajlarından biri. Tuğçe Melis'in ise Milli Takım'ın buz hokeyi takımında milli sporcu olması takımına oldukça avantaj kazandırıyor. Peki, Survivor 2017 yarışmacısı Denisa ve Tuğçe Melis Demir kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Tuğçe Melis Demir ve Denisa, gönüllüler takımının başarısı için varını yoğunu ortaya koymaya devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri nedeniyle takım içerisinden bazı arkadaşlarını göndermek zorunda olan gönüllüler takımından Denisa ve Tuğçe Melis Demir, duygusal tavırlarıyla dikkat çekiyor. Sportif duruşlarıyla kuvvetli yapılara sahip olan iki yarışmacı, seyircilerin de dikkatini çekiyor. Peki, Tuğçe Melis Demir ve Denisa kimdir? İşte, Survivor 2017 şampiyon adaylarından bazı detaylar

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

Survivor Tuğçe Melis, yarışmada genç ve dinamik yapısını sergileyen isimlerden birisi olarak yerini alıyor. Survivor 2017 yarışmasının denge konusunda en başarılı isimlerinden birisi olması beklenen Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi geçmişiyle yarışmada önemli bir konuma sahip olacak. Buzun üzerinde patenlerle ayakta kalıp, mücadele vermek zorunda olan Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017 yarışmasında denge gerektiren oyunlarda avantaj kazanacak

Haberin Devamı

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter dökecek.

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.

DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?

Survivor Denisa, gönüllüler takımı içerisindeki renkli isim olmaya aday görünüyor. Tanıtım videosunda verdiği pozlar ve yarışma hakkında söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Denisa Gültekin, tavırlarıyla Survivor 2017 yarışmasında ismini üst turlara yazdırmaya aday gibi görünüyor. 

Yılanlara sarılıp pozlar veren ve evinde de bir bukalemun besleyen Denisa Gültekin, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Milli sporcu olan yarışmacı, Türkiye'ye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluk kazandı.

Haberin Devamı

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!