Demre ilçe milli eğitime iki şube müdürü

Güncelleme Tarihi:

Demre ilçe milli eğitime iki şube müdürü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 09:42

MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın atama kararnamesiyle Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne iki Milli Eğitim Şube Müdürü atandı.

Haberin Devamı

Demre Milli Eğitim Şube Müdürleri Selma Yorgancı ve Yusuf Topakcı, ilçeye gelerek göreve başladı. 1976 Mersin doğumlu olan Selma Yorgancı, 1998 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. 16 yıllık eğitimci olan Yorgancı, daha önce Afyon ve Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde görev yaptı, evli 2 çocuk annesi.

Yusuf Toprakcı ise 1981 Kaş doğumlu. 2001 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Edebiyat Öğretmenliği bölümünden mezun olan Toprakcı, 13 yıllık eğitimci. Evli ve 1 ocuk babası olan Toprakcı’nın eşi de öğretmen.

Yeni bir göreve başlamanın heyecanı içinde olduklarını belirten Yusuf Toprakcı ve Selma Yorgancı, "Demre’ye son 10 yıldan bu yana asil olarak atanan ilk şube müdürleriyiz. Demre, eğitim başarısında Antalya’da ilk beş içinde. Biz bu çıtanın daha yükseklere taşınması için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Aldal ve çalışma arkadaşlarımızla gerekli katkıyı vermeye çalışacağız" diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!