Demokratlar federasyonlaştı

Güncelleme Tarihi:

Demokratlar federasyonlaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 16:40

Demokratlar federasyonlaştı

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin altı ilindeki derneklerin bir araya gelerek oluşturduğu Ege 1946 Demokratlar Federasyon'unun tanıtımı, Manisa'da yapıldı. Federasyonun Genel Başkanı Cansın Tunçdirek, amaçlarının 1946 ruhunu tekrar canlandırmak olduğunu dile getirdi.

Manisa 1946 Demokratlar Derneği, Adnan Menderes Külliyesi ve Demokrasi Platformu Derneği, Çanakkale, Kütahya, Kastamonu ve Ordu 1946 Demokratlar derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu Ege 1946 Demokratlar Federasyonu'nun (EGEFED) tanıtımı, Manisa Taş Fabrika Restoran'da düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı. Toplantıya EGEFED Genel Başkanı Cansın Tunçdirek, Genel Başkan Yardımcıları Murat Yavuz, İlker Şener, Hasan Ayran ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan EGEFED Genel Başkanı Tunçdirek, amaçlarının 1946 ruhunu yaşatmak ve canlandırmak olduğunu ifade ederek, Manisa'da başlayan federasyonlaşma kıvılcımının tüm illere yayılacağını dile getirdi. Tunçdirek, "Bütün partilerin çıkış noktası olan bütün görüşlerin çıkış noktası olan bu 1946 ruhunu tekrar yorumlayarak halkımıza, ülkemize hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

Tunçdirek, açıklamasının adından basın mensuplarına yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

İlker KIIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!