Demirtaş çifti, ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle açtı

Güncelleme Tarihi:

Demirtaş çifti, ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 13:27

Demirtaş çifti, ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle açtı

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, şehit yakınları ve gaziler ile iftarda bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anemon Otel'de verilen iftara Demirtaş çiftinin yanı sıra AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Tamer Dağlı, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral  İsmail Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, şehit yakınları ile gaziler katıldı.
Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, şehit yakınları ve gazilerin bulunduğu masaları dolaşarak sohbet etti. Törende
konuşan Demirtaş, "Kıymetli şehit yakınlarımız ve değerli gazilerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün düzenlediği, Mübarek Ramazan ayının ilk iftarında sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duyuyor; sizleri saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.
Öncelikle sizlerin ve sizin şahsınızda tüm Adanalı hemşerilerimizin Ramazanı mübarek olsun. Bugün on bir ayın sultanı, mübarek Ramazan ayının ilk orucunu tuttuk ve ilk iftarını da gerçekleştirdik. Bizleri, bir Ramazan ayına daha eriştiren Rabbimize hamdolsun. Nice Ramazanlara da hep birlikte ulaşmayı nasip eylesin" diye konuştu.
Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Tamer Dağlı da birer konuşma yaparak, şehit yakınları ve gaziler ile Ramazan Ay'nın ilk gününde birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!