Demirtaş: 29 No’lu komite sektöre yeni bir soluk getirme hedefinde

Güncelleme Tarihi:

Demirtaş: 29 No’lu komite sektöre yeni bir soluk getirme hedefinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 10:34

Demirtaş: 29 No’lu komite sektöre yeni bir soluk getirme hedefinde

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 29 No’lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Turgay Demirtaş, 29 No’lu komite sektöre yeni bir soluk getirme hedefinde olduğunu dile getirdi.
MTSO 29 No’lu Komite Başkanı Turgay Demirtaş, yeni dönemde önceliklerinin birlik ve beraberliği sağlamak olacağını söyledi. Demirtaş, birliğin sağlanması halinde hem sektörün kalitesinin artacağına hem de kentte medyaya bakış açısının değişeceğine inandığını belirtti. Bu yıl içinde Komite Başkanlığı görevine seçilmesi yanında aynı anda Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçildiğini de ifade eden Demirtaş, "Toplumun ekonomisinden, sosyal ve siyasal hayatına kadar her alanda güçlü bir yön verici ve belirleyici etkisi olan medyanın doğru kullanımı ve hak ettiği değeri görmesi, ülke ve kent genelinde olmazsa olmazların başında gelmekte" dedi.
Komite olarak bu yeni dönemde sektör içinde birleştirici, bütüncül bir yaklaşımla hareket etme hedefiyle yola çıktıklarına vurgulayan Demirtaş, şunları söyledi:
"Altını çizdiğim birçok sorunun çözümlenebilmesi için bu düşüncenin hayata geçirilmesi çok önemli. Sektör içinde temsilcilerle istişare içinde olarak konuların ortaya konması ve ortak akıl çerçevesinde eşgüdümle hareket edilmesi inanıyorum ki hem sektörün kalitesini arttıracaktır hem de kentte, bu alana olan bakış açısını değiştirerek belli bir seviyeye yükseltecektir. Çok sesliliğin hakim olduğu demokratik ve farklı renklerin ortak payda altında buluştuğu bir sektör yaratmak istiyoruz. Elbette tüm bunları yaparken çözüm araçlarının başında gelen eğitim konusu bizim için vazgeçilmez. Her alanda olduğu gibi meslek içi eğitim ve dünyadaki yeniliklerin sektör temsilcileriyle paylaşılması ve uygulanır kılınması hedeflerimiz arasında."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!