Demirören'in yerine Keçeli katıldı

Güncelleme Tarihi:

Demirörenin yerine Keçeli katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 16:51

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı, vakfın Gayrettepe'deki merkezinde yapıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya aralarında Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli'nin de bulunduğu 11 kulübün temsilcisi katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Manisaspor, Kayserispor ve Konyaspor kulüp başkan ve yöneticileri de toplantıda yer alırken, Gaziantepspor, Bucaspor, Karabükspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Sivasspor'dan ise katılan olmadı. Ankaragücü ve Bucaspor dışındaki kulüplerin vekalet verdikleri bildirildi.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıdan sonra bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, yayın talimatını madde madde kulüp başkanları ile değerlendirdiklerini belirterek, "12 Temmuz tarihinde Futbol Federasyonu Başkanı ve Digitürk Genel Müdürü ile hep beraber toplantı yapacağız. Bu toplantıda yayın talimatının son halini almasını istiyoruz. Sanıyorum 12 Temmuz'da son halini almış olacak. Yayınların daha kalitesi olması için statlarda önlemler alınması içinde görüşmemiz oldu. İzleyicinin daha yüksek kalitede yayın alabilmesi için talepler var, bunların çoğuna kulüplerimiz de olumlu bakıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!