Demirören'i destekleyecekler mi?

Güncelleme Tarihi:

Demiröreni destekleyecekler mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 00:00

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, TFF Başkanlığı seçimlerinde kulüp olarak hangi adayı destekleyecekleri konusunda konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında oynayacağı PSV Eindhoven maçı için bu sabah THY'nin özel uçağıyla Hollanda'ya gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Glowacki ve PSV ile oynana ilk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serkan'ı Hollanda'ya götürmedi. 19 futbolcu, taraftar ve basın mensuplarından oluşan kafileyi taşıyan uçak, saat 11.00 sıralarında Eindhoven'a hareket etti. Havalimanında taraftarların bulunmaması dikkati çekti.

Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu Zokora, eşinin havalimanına son anda yetişmesi nedeniyle stresli dakikalar yaşadı. X - Ray cihazlarının bulunduğu bölümde eşini bekleyen Zokora, pasaport kontrolünden de en son sırada geçti.

"DEZAVANTAJLI OLDUĞUMUZ BİR GERÇEK"

PSV Eindhoven maçını değerlendiren Hasan Yener, "Maalesef burada aldığımız talihsiz bir skor var. Bu maça biraz dezavantajlı gittiğimiz kesin. Ama futbolda 90 dakika tamamlanmadan kesin bir şey söylemek mümkün değil. Yine de umutlarımız var. Trabzonspor olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak turla da dönebiliriz. Ama ilk maça göre dezavantajlı durumdayız. Trabzonspor özellikle ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlardan sonra Avrupa'da sesini duyuran bir takım olmuştur. Dolayısıyla burada da yine alacağımız iyi bir sonuç, özellikle de tur bizi bir anda Avrupa'nın popüler takımlarından biri olarak gündeme taşır. Umuyorum sonuç dilediğimiz gibi olur" dedi.

Haberin Devamı

FEDERASYON SEÇİMLERİ

Futbol Federasyonu başkanlığı seçimlerinde kulüp olarak hangi adayı destekleyecekleri konusunda ise Yener, "Türkiye Futbol Federasyonu için zor bir dönem. 21 adayın olduğunu düşünürseniz bu işin ilginçliğini bir yerde de ortaya koymuş olursunuz. Şu anda Trabzonspor olarak kesin ve net bir kararımız yok. Ancak olmazsa olmazlarımız var. Trabzonspor'un geçen yıldan hakkı olan bazı şeyler var. Bunların verilmesi bizim önceliğimiz. İsimler üzerinde değil prensipler ve ilkeler üzerinde durmak istiyoruz. Önümüzdeki günler daha net sonuçlar ortaya koyar" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!