Demirören: Hani alkış yok mu ya!

Güncelleme Tarihi:

Demirören: Hani alkış yok mu ya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 17:31

Antalya'daki MHK seminerinde Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören konuşma yaparken ilginç bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) devre arası seminerinde Türk futbolunun ve hakemliğinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"2015-16 sezonuna devrim yaparak başladık" diyen Demirören, "Türkiye'de futbolla ilgili herkesin futbolla ilgili hangi fotoğrafı istediğine karar vermesi lazım. Ya birini seçip dünyada söz sahibi olacağız ya da diğerini seçeceğiz. Biz bir adım attık genç hakemlere şans verdik, inisiyatif verdik. Futbol Play Station oynamaya benzemez, bilgisayar değil insan eseridir. İnsanın olduğu yerde hata olur. Ama bu demek değildir ki ciddi hatalar yapanların arkasında duracağız. Türk futbolu en büyük zararı hakem hatalarından değil hakem tartışmalarından görüyor. İş hakemliğinizin tartışılmasına kadar geliyor. Yabancı hakem konuları gündeme getiriliyor. Türk hakemliğinin dünyada söz sahibi olduğu ortamda yabancı hakem tartışmak akıl işi değildir. Yabancı hakem isteyenlerin yaptıkları Türk futboluna ihanettir" dedi. 

Demirören bu sözlerinin ardından iki elini yana açarak, "Hani alkış yok mu ya!" dedi ve gülümsedi. Bunun üzerine salonda büyük bir alkış tufanı koptu.


"SÜPER LİG HAKEMİ SAYISI 22 OLACAK
"Türk hakemliğinde bir devrin sona erdiğini belirten Yıldırım Demirören, "Seneye Süper Lig'deki hakem sayısını 22'ye indireceğiz. Kadın hakemlerimizden de Elit seviyeye çıkmalarını bekliyoruz. Ulienberg'e Türk hakemliğinde yaptığı devrimlerden dolayı teşekkür ediyorum, Rosetti'ye de hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BİZ FİNALE ÇIKAMAZSAK BELKİ CÜNEYT ÇAKIR FİNALİ YÖNETECEK"
Cüneyt Çakır'dan övgüyle bahseden Demirören, "Cüneyt Çakır ve ekibi EURO2016'da maç yönetecek. Belki biz finale çıkamazsak finali yönetecekler. Yani biz onlardan hakem değil onlar bizden hakem alıyor" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!