Demiröen: Yine başaracağız

Güncelleme Tarihi:

Demiröen: Yine başaracağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2009 10:21

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, “Zor bir virajdayız ama yine başaracağız” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlaması, Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen baloda yapıldı.

Demirören, İskenderun Yelken Kulübü'ndeki şampiyonluk balosunda yaptığı açıklamada, 5 yıllık yönetiminde 5 kupa aldıklarını, bunun için tüm camiaya teşekkür ettiklerini söyledi.

Başarıya ulaşana dek çok sıkıntı ve eziyet çektiklerini belirten Demirören, şunları kaydetti: “Geçmişe ve diğer kulüplere baktığımızda, bizim ne kadar başarılı bir yönetim olduğumuzu görüyoruz. Ama bu başarılara rağmen, Beşiktaş'ın kötü ve olumsuz yönleri ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Fakat, buraya geldiğimde ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bir kez daha anladım. Şampiyonluk kutlaması yaptığımız 5. yer İskenderun. En canlı ve heyecanlı kutlama burada oldu. Beşiktaş'ın yolu açık. Zor bir viraja girdik, zor bir tepeye doğru tırmanıyoruz. Yine engellemek için uğraşacaklar. Ama sizlerden, yönetimden aldığımız güçle hepsini aşacağız, yine başaracağız. Size söz veriyorum, gelecek yıl yine burada kutlama yapacağız.”

Haberin Devamı

Geceye getirilen 2 şampiyonluk kupasıyla Beşiktaşlı konuklar anı fotoğrafları çektirdiler.

Şampiyonluk gecesinde sanatçı Birol Can, kendi besteleri olan Beşiktaş marşlarını söylerken, sanatçı Gökhan Tepe de bir konser verdi.


Gece boyunca Demirören ve eşinden taraftar konuklar imza alırlarken, bol bol anı fotoğrafı çektirildi.

Bu arada İskenderun Yelken Kulübü'ne girişleri sırasında bir Beşiktaş taraftarının Yıldırım Demirören'in eşinin önünde diz çökerek, “Bir Beşiktaşlı olarak sizlerin önünde hürmetle eğiliyorum” demesi, başkan Demirören'i şaşırttı ve taraftarın eğilmemesi için hamlede bulundu.

Geceye MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile türlü kentlerden gelen konuklar katıldı.

KÜÇÜK SABAHATTİN DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada SV Werder Bremen, Galatasaray, Ankaragücü kulüplerinin de istediği İskenderunlu 11 yaşındaki futbolcu Sabahattin Gizlen ve Babası Nihat Gizlen, Demirören ile tanıştı.

Haberin Devamı

Nihat Gizlen, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin kendisine, “Sabahattin bizim transfer listemizde. Gelecek hafta görüşmek üzere sizi İstanbul'a davet edeceğiz” dediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!