Demirkol’dan şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Demirkol’dan şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 14:48

Demirkol’dan şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

 

ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 15 Temmuz şehidi İbrahim Halil Yıldırım’ın ailesini ziyaret etti.

 

Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte 15 Temmuz askeri kalkışma girişiminde İstanbul’da şehit düşen İbrahim Halil Yıldırım’ın, Akabe Mahallesinde oturan amcası Mehmet Yıldırım’ı ziyaret etti. Şehit amcası Yıldırım’ın Ramazan’ını mübarek eden Başkan Demirkol, şehit ailelerinin her zaman hizmetinde olduklarını belirterek şunları söyledi.

“Şehit ve şehitlerimizin aileleri bizim her zaman için taktir ettiğimiz ve hizmetlerinde olduğumuz bir kesimdir. Şehitlerimize karşı vefa göstermemiz bizim namus borcumuzdur. Şehitlerimizle ilgili onların ailelerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde şunu ifade ediyoruz; bir evladınızı şehit verdiniz ama milyonlarca evladınız oldu. Bu vatan için kanını dökmüş, canını vermiş şehitlerimize ve en son 15 Temmuz şehitlerimize Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimiz bizim için çok kıymetli ve onların aileleri bizim emanetimizdir.”

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!