Demirdere'de düğün salonu hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Demirderede düğün salonu hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 10:33

Demirdere'de düğün salonu hizmete girdi

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nin Demirdere Mahallesi'nde yapılan düğün salonu, ilk kez hafta sonu düzenlenen sünnet merasimine ev sahipliği yaptı.

Ödemiş Belediyesi, merkezde yürütülen çalışmaların kırsalda da gerçekleştirilmesi kapsamında Demirdere Mahallesi'nde kullanılmayan okul binasını düğün salonuna dönüştürdü. Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, hafta sonu salonda ilk kez yapılan sünnet törenine katılarak, ailenin mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Badem, "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ödemiş'in her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlamak ve yaşam kalitesini yükseltmek için projeler yapıyoruz. Kırsal mahallelerde kullanılmayan okullarda gerekli düzenlemeleri yaparak, çok amaçlı salona dönüştürüyoruz. Bu salonlarda vatandaşlarımızın düğün, sünnet, nişan, mevlit gibi organizasyonlarını rahatlıkla yapabilecek. Özellikle yemekli organizasyonlarda ihtiyaç duydukları alan fazlasıyla mevcut durumda. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Demirdere Muhtarı Muammer Kırıcı ise hizmetlerden dolaylı mahalle sakinleri adına başkana teşekkür ederek, "Mahallemiz bugüne kadar böyle hizmet görmedi. Üreticimizin en büyük sorunu olan üretim yollarımız açıldı. 4 bin 774 metre sulama şebekesi hattı yapıldı. İstinat duvarları, yol tamiratları, kilittaş çalışması yapılarak, 3 mahalle fırını kullanıma sunuldu. Meydan düzenleme çalışması devam ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

ÖEDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!