Demir kafes sökülüyor

Güncelleme Tarihi:

Demir kafes sökülüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2012 17:20

Büşükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eskişehir Yolu’nda “Demir kafes” olarak adlandırılan yapının 15 gün sonra sökülmeye başlanacağını açıkladı. Gökçek, yapının din 650 konut, 30 bin metrekare iş alanı karşılığı ihale edildiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, yapımı yılan hikayesine dönen ve ne olacağı merak edilen Eskişehir Yolu’ndaki “demir kafes” olarak adlandırılan yapıyla ilgili son noktayı koydu. 15 gün sonra sökme işleminin başlayacağını belirten Gökçek, “Bin 650 konut, 30 bin metrekare iş alanı karşılığı ihale ettik. Yani 120 milyon dolara geliyor rakamsal karşılığı. 15 gün sonra sökülmeye başlayacak” dedi.

Tatili Ankara’da yapın

Akyurt’ta kurulması planlanan Fuar Alanı ve Film Platosu’nun önümüzdeki sene içerisinde bitmesinin planlandığını ifade eden Gökçek, Başkent’in bu yıl ilkini gerçekleştireceği Shopping Fest (Alışveriş Festivali) ile ilgili ise, “Diyorum ki, tüm Türkiye 8 Haziran - 1 Temmuz arası mutlaka tatillerini Ankara’da yapsın. Çünkü bu kadar ucuzluğu göremezler” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Erkene alınması faydalı

2014 yılında yapılacak yerel seçimlerin, 2013 yılının sonbahar aylarına alınması ile ilgili bir soruya da yanıt veren Başkan Gökçek, “Erkene alınması şu açıdan çok faydalı. Biz belediye başkanları özellikle seçimi görsel olarak da en güzel zamanda arzu ederiz. Ekim ve kasım ayı bir belediye başkanı için en ideal aydır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!