Demet'i sevdim

Güncelleme Tarihi:

Demeti sevdim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Utangaç ve karizmatik çapkın Beyaz, bitirdiği son aşkını Hürriyet'e anlattı

Meğer Beyaz'ın ‘‘karizma’’ bahanesinin içinde başka işler varmış. Sevgili hanımlar, uğruna gözyaşı döktüğünüz, ayılıp bayıldığınız Beyaz yüzme bilmiyormuş!.. üstelik o kadar utangaç ki!.. Havuz kenarında kendisinden imza isteyen bikinili hanımlar karşısında kıpkırmızı oldu. Oysa bizim yakışıklı, ekranda hanımlarla konuşurken mangalda kül bırakmıyor. Neyse daha fazla anlatmayayım da, karizması bozulmasın!.. Sevgili Beyazıt, Çeşme'nin yeni gözdesi Dalyan Plaza'nın tutkunlarından. Aynı otelde kaldık, dolu dolu sohbetler ettik, elbette Demet Şener'in de kulağını da çınlattık.

GÜP DİYE AŞIK OLDUK

- Demet'le beraberliğimiz on gün sürdü. Bunu bilerek reklam için yapmadık, güp diye oldu. Gerçekten birbirimizden hoşlandık, o da beni sevdi. Ben uzaktan Demet'i zengin parası yiyen, Ferrari'lerden inmeyen biri olarak tanıyordum açıkçası. Annesiyle beraber geldi benim programıma, beni acayip seviyormuş. Demet beni güldürebildi, inanılmaz dünya tatlısı bir kız. En büyük hatası ilişkilerini çok açık yaşaması. Bir de ilişki yaşadığı insanlar genelde hep zengin kişiler. Arka arkaya beş kişinin Ferrari sahibi olması ilginç, bunlara dikkat etmesi lazım. Eğer bu camianın içinden birileri olmasaydık, ilişkimiz hálá devam ediyor olabilirdi. Doğrusu ben de onu sevdim.

EVLİLİKTEN TIRSTIM

Esas neden Beyaz'ın Ferrari sahibi olmaması mı?

- Yener ağabey, dışardan bana çok büyük tepkiler geldi. Demet biraz sosyetenin içinde görünen insan, bense aile içinde görünen bir adamım. İnsanlar bana ‘‘Beyaz sana yakışıyor mu?’’ diye sokakta, caddede, radyoda tepki koydular; evimin telesekreterleri kilitlendi. Gelen faksların en ilginci ‘‘Her limanda dur, ama hiçbir limana demir atma’’ idi. Anneler, babalar beni çapkın olarak kabul ediyorlar. Teyzeler, anneler ‘‘Oğlum en güzel zamanın, şimdi yap’’ diyorlar. Demet ‘‘İlişkimiz çok iyi gidiyor, onun askerden dönmesini bekleyeceğim, evlenmeyi düşünüyoruz, deli gibi aşığım’’ deyince işler büyüdü. Evlilik hikayelerinden doğrusu ben de tırstım, hoşuma gitmedi. Daha önce Ebru Cündübeyoğlu'yla ilişkim de böyle tepki görmüştü. Bunun üzerine Demet'i telefonla arayıp ilişkimizin bitmesi gerektiğini söyledim. Bayağı üzüldüğünü hissettim, ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu. O günden beri de hiç karşılaşmadık.

KADIN ESTETİK DEMEK

‘‘Çapkınlar Kralı’’ unvanı da olan Beyaz'ın özel sohbetleri müthiş. Ağzından r'siz ballar damlıyor. Beyefendiliğini hiç bozmadan kahkahalara boğuyor çevresindekileri.

- Hem uzun boylu, hem de mavi gözlü olursan bizde hemen ayrı bir yere konuluyorsun. Ben çapkınım, kadınlardan çok hoşlanıyorum. Karşıdan hareket gelmiyorsa ben atarım ilk adımı. Asla yüzsüzlük yapmam, kovalayıp yolda gül vermeye kalkışmam. Kadın bence estetik demektir, illa seks demek değil. Mesela Burçin Orhon, Arzum Onan, Ayşegül Aldinç sahiden güzel kadınlar bence.

SOSYETEYİ SEVMİYORUM

Kadın bakımlı olmalı, giydiğini yakıştırmalı, oturup kalkmayı çok iyi bilmeli, ortama uyabilmeli. Ben fantezileri geniş bir erkeğimdir. Yener ağabey, bir de ben sosyetenin varlığını kabul ediyorum, ama sevmiyorum. Bunların bir araya gelip kendi aralarında eğlenmeleri çok güzel, keşke hep oralarda olsalar da dışarı taşmasalar. Onlar bana batmıyor ama, ben onların arasında olmak istemiyorum, bu tür yerlere gitmiyorum. Kimileri ‘‘Gel bize takıl, bugün filancanın havuzundayız’’ diyorlar, beni sarmıyor. O teknede gezerken ben bir halk müziği patlatmak zorundayım, onlara gelmez. Sosyetenin arasında sıkılıyorum, daralıyorum.

Ünlü ve de yakışıklı Beyaz'ın ‘‘karizma’’sını sonunda Çeşme'de bozduk!.. Onu Çeşme Dalyan Plaza'nın yüzme havuzuna atmaması için arkadaşımız Yener Süsoy'a dakikalarca yalvardı, hatta boğuşurken bir dişini bile kırdı. Neymiş, beyefendinin karizması bozulurmuş!.

Ama Yener Süsoy, onu dinlemedi ve kucağına aldığı gibi atıverdi masmavi suya. Ege Temsilcimiz Nedim Demirağ ise, bu itişip kakışmayı şaşkınlıkla izlerken elindeki kırmızı şarabı göbeğine döktü. Ama en sonunda Beyaz, içindeki her şeyi Hürriyet'e döktü.

Muhafazakár Ecevitçi

Ben sosyal demokratım, Ecevit'çiyim. Yıllardan beri Bülent Ecevit'e oy veriyorum. Ama bunu programlarımda açıklamam, insanları yönlendirmem. Türkiye'de şu anda Özal sonrası kuşak var, 18 yaşını geçince evden ayrılma krizine giren. Kendini ispatlamaya böyle çalışıyorlar. Ben bunların da, popüler kültürün de karşısındayım. Ben bu anlamda muhafazakárım. Örflere, ádetlere, aile ilişkilerine, memleket hasletine sahip bir adamım.

Çapkınlık öğütleri

Beyaz, çapkın olduğunu ve kadınlardan hoşlandığını gizlemiyor. Ama kadını asla ‘‘seks’’ ile özdeşleştirmiyor. ‘‘kadın estetiktir’’ diyen Beyaz, bir ilişkide yüzsüzlüğe, ısrara yer olmadığını söylüyor. Beyaz'ın çapkın olmak isteyip de olamayanlara bazı tavsiyeleri var:

Mutlaka kendi tarzınızı oluşturun, içinizde netleşin.

Beğendiğiniz bayanın etrafında çok fazla dolaşmayın.

Asla yüzsüz konumuna düşmeyin. Olursa olur, olmazsa olmaz.

Kırıcı olmayın, ortak değerlerden söz etmeye özen gösterin.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!