Demet Tuncer: İyi bir proje için saçlarımı kazıtırım

Güncelleme Tarihi:

Demet Tuncer: İyi bir proje için saçlarımı kazıtırım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 12:00

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, oyuncu Demet Tuncer oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Demet Tuncer, bilinmeyen yönleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Arkadaşlarımı kavgada yalnız bırakmam

 

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Mary karakteriyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ise ‘Filinta’ ile izleyiciyle buluşan Demet Tuncer,  “ Geçmişten bu yana vurdulu kırdılı karakterleri seviyorum. Mesela bir ajanı oynamayı istiyorum. Şöyle de bir avantajı var. Çok çabuk ölmüyorsunuz. Normal hayatımda kavgadan çekinmem. Trafikte zaman zaman arkadaşlarım için kavga ettiğim oldu. Eşime de “Trafikte tartışma olursa sakın bana arabada oturmamı isteme’ diye söyledim. Ne yapacağım araba da, çekirdek mi çitleyeceğim” dedi. 

İyi bir proje için saçlarımı kazıtırım

Karakter rollerini oynamayı sevdiğini belirten Demet Tuncer, “ İyi bir proje olursa saçlarımı kazıtırım. İki bölüm sonra bitmeyecek bir iş olursa. Çünkü şöyle oluyor. Daha saçlarımın yarısını kazıtmadan ‘Demet hanım kusura bakmayın proje bitti’ deniyor. Ne olduğunu anlamıyorsunuz bile. Ya da bir erkeği de canlandırmayı çok isterim. Karakter rollerini oynamayı seviyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!