Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 11:37

Beşiktaş’ın futbolcusu Oğuzhan Özyakup ve No:309'un oyuncusu Demet Özdemir tatil yaparken görüntülendi. İkilinin samimi görüntüleri sosyal medyaya da konu oldu. Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup’un yakalandığı görüntüler Twitter’ın en çok konuşulan ismi oldu. Peki, son günlerde ismi farklı isimlerle anılan Demet Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce adı rol arkadaşı Furkan Palalı ile aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup ile Bodrum’da görüntülendi. Demet Özdemir, daha önce çıkan aşk iddialarını 'sadece arkadaşız' diye yalanlamıştı. Genç aşıkları Bodrum tatili ele verdi. Son günlerde sık sık aşk haberleriyle gündeme gelen Demet Özdemir çıkan haberlerin ardından Twitter’da ‘Trend Topic’ listesine yerleşti. Peki, son yılların gözde isimlerinden Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Demet Özdemir, annesi ve babası ayrıldığı için İstanbul'a taşındı. Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başladı. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırdı. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterine hayat verdi. Asıl çıkışını ise. Star TV'de yayınlanan Çilek Kokusu adlı diziyle yaşadı. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup aşk mı yaşıyor

 

BAKMADAN GEÇME!