Demet New York’ta

Demet Şener, Atıl Kutoğlu’nun New York’da, Osmanlı ile rock’n roll’u buluşturduğu ‘Ottomania’ adlı koleksiyonunu sergilediği defilesinde podyuma çıktı.

Eşi İbrahim Kutluay Fransa’da, Milli takımla hazırlık maçındayken Şener, podyumda izleyenleri büyüledi. Kutoğlu’nun, New York Moda Haftası kapsamında düzenlediği defileyi jet sosyete büyük ilgi gösterdi.

Hayat müşterek

Nurgül Yeşilçay, kariyerinde ilk kez, ‘Belalı Baldız’ adlı sit-com dizisinde rol alıyor. Saçlarını sarıya boyadığı yeni imajıyla ortaya çıkan Yeşilçay, eşi Cem Özer’in ilk evliliğinden olan kızı Cemre’nin de rol aldığı diziden umutlu. Dizinin önceki akşam Caliente bardaki tanıtım toplantısına dizinin diğer başrol oyuncuları Berna Laçin ve Kenan Işık’la birlikte katılan Yeşilçay, ‘Bu proje, bebek doğduktan sonraki ilk çalışmam. Bebeğimi şimdiden çok özledim. Bebeği özleminin dışında pek bir zorluğu yok. Ben kaliteli zamana inanıyorum her zaman. Ona sabahtan akşama kadar bütün günümü verebilirim ama onunla ilgilenmem. Çalışırım işten gelir ve onunla ilgilenirim işte o kaliteli zamandır’ dedi.

İyi ki doğdun

Heves Ekinci, 51’inci yaş gününü geçtiğimiz gece Reina’da kutladı. Heves Hanım için dostları Erkan-Gülbin Simitçioğlu kutlama partisi düzenlediler. Simitçioğlu çifti, Reina’da verdikleri yaza veda partisinde Heves Ekinci’nin de doğum gününü kutladılar. Feryal-Kemal Gülman, Ender Mermerci gibi isimler, gecenin davetlileri arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları