Demet Akbağ’dan duygusal paylaşım!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akbağ’dan duygusal paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 11:48

Sevilen oyuncu Demet Akbağ, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yaptığı sosyal medya paylaşımı ile tüm takipçilerini duygulandırdı. TBT akımına kapılan Akbağ, paylaşımı ile takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Haberin Devamı

Perşembe gecesini Cuma’ya bağlayan gecede yapılan TBT (ThrowbackThursday) hasthtag'i altında paylaşılan, yani geçmiş yıllara ait fotoğraflar paylaşılan akıma Demet Akbağ’da katıldı. Akbağ, duygulandıran bir fotoğraf paylaşarak en az fotoğraf kadar duygulu bir not yazdı.

Akbağ annesi, kendisi ve kardeşi ile çekilmiş olan henüz çok küçükken olan fotoğrafının altına: “Üzerimizde annemin diktiği paltolarımız, yüzümüzde saf bir tebessüm, birbirimize sokulup poz vermişiz. Babam “çekiyoruuum” demiştir muhtemelen, muhtemelen deniz kokmuştur o sırada büyükdere sahilinde, annem saçımızı düzeltmiştir ve muhtemelen tek derdimiz pamuk helvacıya seslenmektir o sırada…… (perşembeden cumaya geçerken iyi geceler) …...notunu yazdı. Akbağ’ ın bu fotoğrafı ve notu hayranları tarafından çok sevildi, binlere beğeni aldı.

Haberin Devamı

Demet Akbağ’dan duygusal paylaşım

Demet Akbağ kimdir?

Demet Akbağ, 23 Aralık 1959 yılında Denizli’ de dünyaya geldi. Aslen İstanbul’ ludur. Ancak, dedesi ceza reisi olduğundan dolayı doğumu sırasında Denizli’ de idi. Bir süre sonra ailesi ile birlikte İstanbul’ a taşındılar ve Akbağ’ ın çocukluğu İstanbul’ da geçti. Akbağ’ ın babası gazeteci ve fotoğraf sanatçısıydı. Liseye İstanbul Kız Lisesi’ nde başladı. Ancak bu sırada anne ve babası ayrılınca taşınarak eğitimine Erenköy Kız Lisesi’ nde devam etti. 1982 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarına girdi. Dört yılda eğitimini tamamladı. Sonrasında ilk önce amatör olarak ardından profesyonel oyunculuğa başladı.

BAKMADAN GEÇME!