Demet Akalın'dan Şahan Gökbakar'a Sert Sözler

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalından Şahan Gökbakara Sert Sözler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 08:57

Şu sıralar Şahan Gökbakar’ın “Osman Pazarlama” filmi ile ilk kez beyaz perdeye çıkmaya hazırlanan Demet Akalın, film afişinde ismini göremeyince Şahan Gökbakar’ı sosyal medya üzerinden sert bir şekilde uyardı. Peki; Demet Akalın, Şahan Gökbakar'a ne dedi?, Demet Akalın ile Şahan Gökbakar kavga mı etti? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların sevilen yüzü ve şarkılarıyla gönüllerde taht kurmayı başaran güzel sesli şarkıcısı Demet Akalın, Şahan Gökbakar'ın yeni filmi ''Osman Pazarlama'' afişinde adını göremeyince sosyal medya üzerinden sert bir mesaj yayınladı.

Filmi henüz izleyemeyen sanatçı resmi Instagram hesabı üzerinden, “‘Ne uyuz çıktı bu Şahan, ismimi de yazmamış hâlâ” diyerek komedyene ince bir ayar çekti. 

Demet Akalından Şahan Gökbakara Sert Sözler

Osman Pazarlama filminin oyuncu kadrosunda; Şahan Gökbakar, Selim Akgül, Esra Balıkçı, Şükran Çağman, Gizem İnceoğlu ve Demet Akalın yer alıyor.

Demet Akalından Şahan Gökbakara Sert Sözler

Haberin Devamı

Demet Akalın Kimdir?

Eski manken ve oyuncu olan, kariyerine şarkıcı olarak devam eden Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’te doğdu.

İlköğrenim ve Lise eğitimini Gölcük’te tamamlayan Akalın, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Akalın, Üniversite eğitimi almamıştır.

Annesinin desteği ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna girdi. Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı. O dönemde ciddi ve iyi bir meslek olan mankenlikte aranan bir isim oldu. O dönemde bazı filmlerde de rol aldı. Bunlar: 1992 yılında "Günlerden Pazar", 1994 yılında "Tele Anahtar" ve aynı yıl Hülya rolüyle "Sensiz Olmaz" filmlerinde rol aldı. Ece Sükan ile beraber Hayatın Anlamı isimli TV Filminde rol aldı.

1996-2004 yılları arasında albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu.

Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.2015 (30 Aralık)'ta DMC tarafından Altın Plak Ödülü kazanmıştır.

Haberin Devamı

Demet Akalın 1. evliliğini Oğuz Kayhan ile Temmuz 2006 yılında yaptı ve 3 ay sonra boşandı. 2. evliliğini, Önder Bekensir ile 22 Ocak 2010 tarihinde yaptı ve 27 Temmuz 2010 tarihinde boşandı. 3. evliliğini ise; Okan Kurt ile 23 Nisan 2012 yılında yaptı. Halen Okan Kurt ile evli olan sanatçının bu evliliğinden Hira adında bir kız çocuğu oldu.

Ağustos 2015'de başlayıp 27 Eylül 2015'de son bulan Rising Star Türkiye isimli ses yarışmasında Fuat Güner,Gülben Ergen Çelik ve Mustafa Sandal ile jüri koltuğunu paylaşmıştır. Şu sıraları yeni sezona giren Kiraz Mevsimi'nin jeneriğini ve bestelerini yapmaktadır.

Demet Akalından Şahan Gökbakara Sert Sözler

Haberin Devamı

Şahan Gökbakar Kimdir?

Ünlü komedyen ve oyuncu olan Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Okul hayatına Ankara’da başlayan Gökbakar, ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı.

ODTÜ Koleji'nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Mezuniyeti'nden sonra İstanbul'a yerleşen Gökbakar, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi tv8'de yayınlandı. Zıbın programında çoğu reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir. Ayrıca TRT 1'de pazar günleri canlı yayınlanmış "7. Gün" programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı. Ardından daha önce Kamil Güler'in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.

Haberin Devamı

Zoka'dan sonra TV ekranlarında Alper Mestçi ile beraber "Dikkat Şahan Çıkabilir" isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. Özellikle yaptığı Recep İvedik, Bülent Binbaş ve Küçük Oskar tiplemeleriyle ilgi çekti. 2007 yılında TV'de yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırlamıştır. 22.02.2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. Ayrıca TV'de 4 bölüm olarak rol aldığı Kolay Gelsin adlı doğaçlama sitkom yayınlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!