Demet Akalın evi terk etti

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın evi terk etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2001 00:00


Sema DENKER / MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

İbrahim Kutluay ile Demet Akalın'nın ani ayrılığı magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Akalın önceki gün İstanbul'da Kutluay'la birlikte oturduğu evi sessiz sedasız terk etti. Akalın, bütün eşyalarını toplayarak dubleks bir daireye taşındı. Genç şarkıcı, ayrılıkla ilgili olarak ‘‘Kısmet değilmiş’’ açıklamasını yaptı.

Son yıllarda sanat ve spor dünyasında örnek gösterilen büyük aşklarda sürpriz finaller yaşanıyor. Derya Tuna'yla İbrahim Tatlıses'in ardından, Türk basketbolunun dünyaca ünlü starı İbrahim Kutluay'la Demet Akalın'ın ayrılığı herkesi şaşkına çevirdi. 4 yıldır birlikte olan çift, temmuz ayında nikah masasına oturacaktı. Ayrılık nedeni olarak Kutluay'ın temmuz ayındaki evlilik tarihini ertelemesi gösteriliyor. Demet Akalın, ayrılığın nedeni ‘‘Antrenmanlar mı’’ biçimindeki imalı sorulara ise şöyle cevap verdi:

ALDATMA YOK DEDİ

‘‘Ben İbrahim'e bu konuda kendimden çok güveniyorum. Bizim kitabımızda aldatmak yok. Bu bir birikim. Aslında neden aramak istemiyorum. Başladığı gibi bitti. Demek ki, kısmet değilmiş.’’

Önceki gün, Etiler'de İbrahim Kutluay'la birlikte oturdukları evi terk eden Akalın, kendine kiralık bir daire tuttu. Kendisine ait bütün eşyaları toparlayarak sessiz sedasız taşınan Akalın, ‘‘Evet beraber oturduğumuz evden taşındım’’ dedi. Güzel şarkıcı, ‘‘Barışabilir misiniz?’’ sorusunu ise, ‘‘Bu konu hakkında hiçbir yorumda bulunmak istemiyorum. Ben her zaman büyük konuşmaktan kaçınrım’’ diyerek cevapladı.

SAHNE TARTIŞMASI MI

İbrahim Kutluay ile demet Akalın arasındaki sürpriz ayrılığa Akalın'ın ‘‘Kesinlikle aldatma yok’’ diye cevap vermesi, akıllara ‘‘evlilik sonrası sahneye çıkıp çıkmama’’ tartışmasını getirdi. Bilindiği gibi Akalın ve Kutluay, Hürriyet Gazetesi'nde geçtiğimiz aylarda yayımlanan ve Yener Süsoy'un yaptığı röportajda, aynı soruya farklı cevaplar vermişlerdi. İbrahim Kutluay, ‘‘Şarkılarını benim için söylesin’’ derken Deket Akalın, konuyu tartıştıklarını belirtmişti.

KIZ KARDEŞ NE DİYOR?

Bu arada Demet Akalın'la çok iyi arkadaş olan İbrahim Kutluay'ın kız kardeşi Özlem Kutluay, ayrılık haberini yeni duyduğunu belirterek, ‘‘Çok üzgünüm. İkisinin arasında neler yaşandı bilmiyorum. Gelişmelerden hiç haberim yok. Ne abimle, ne de Demet'le konuşabildim. Ancak Demet benim hala dostum ve arkadaşımdır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!