Demet Akalın, Bu Tarz Benim'in jürisine katılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın, Bu Tarz Benimin jürisine katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 17:43

Bu Tarz Benim'de Demet Akalın fırtınası esecek! Bu haftanın konuk jüri Demet Akalın... Geçtiğimiz bölümlerin en çok konuşulan olayı Ayşenur'un kyafetlerini sergiledikten sonra kendisinin ezildiğini belirterek ağlaması oldu. Stüdyoda buz gibi bir hava esti. Tartışmaya Nur Bozar da katıldı!

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jürisi Demet Akalın olacak. Her hafta sonu gerçekleşen gala gecesine geçtiğimiz hafta Mustafa Topaloğlu katılmıştı. Demet Akalın 25 Ekim cumartesi günü yayınlanacak gecenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. 23 Nisan 2014 tarihinde piyasaya çıkan son albümü "Rekor"dan şarkılar okuyacak olan Akalın'ın hangi yarışmacıyı nasıl değerlendireceği şimdiden merak konusu.

Demet Akalın, Bu Tarz Benimin jürisine katılıyor

Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Bu Tarz Benim’de hararetli tartışmalar devam ediyor.

Yarışmacılardan Ayşegül haksızlığa uğradığını düşünerek Nur Yerlitaş ile laf dalaşına girdi ve gözyaşlarını tutamadı. “Aniden evden çıkıp Taksim’e gidiyorum, kahve içeceğim” konseptiyle stüdyoya gelen Ayşegül, Öykü Serter’in kendisine neden az önce hava almaya çıktığını sorması üzerine içini döktü.

Haberin Devamı

Bazı şeylerin kendini kırdığını belirtir belirtmez gözyaşlarını tutamayan Ayşegül, nedenini belirtmek istemedi. Diğer yarışmacılardan olumlu eleştiriler alan Ayşegül’e Ezgi de de moralini yüksek tutması gerektiğini söyledi.

AYŞEGÜL, NUR YERLİTAŞ İLE NUR BOZAR YÜZÜNDEN TARTIŞTI

Nur Yerlitaş’ın ne olup bittiğini sorması üzerine tekrar ağlamaya başlayan Ayşegül, tekrar ağlamaya başladı. Sosyal medyada çıkan haberlere değil, stüdyo arkasında çıkan ve arkasından dönen olaylara alındığını söyleyen Ayşegül kimseyi yargılamak istemediğini söyledi.

Nur Bozar bu hafta jüriden tam puan aldı

Demet Akalın, Bu Tarz Benimin jürisine katılıyor

NUR YERLİTAŞ CAPS'LERİ FENOMEN OLDU - FOTO GALERİ

NUR YERLİTAŞ yarışmacıların çil yavrusu gibi dağıldığını ve herkesin karamsarlığa büründüğünü söyledi. Bu mutsuz ve karamsar havanın neden olduğunu merak eden Yerlitaş biraz daha üsteleyince, Ayşegül bazı insanların kendisini üstün gördüğünü ve ezildiğini vurguladı. Ayşegül, Nur Bozar’ı işaret edince, Nur Bozar ‘Çok ayıp ediyorsun’ karşılığını aldı. Ayşegül’ün, Nur’un kimseden farkı olmadığını söylemesi üzerine Nur Yerlitaş ‘Bu Nur sende idefiks yapmış’ yorumu geldi.

Haberin Devamı

Demet Akalın, Bu Tarz Benimin jürisine katılıyor

Öte yandan programın bir diğer konuşulan konularından birisi de Ayşenur Balcı’nın ‘Şu anda buradan nefret ediyorum’ açıklamaları oldu. 19 yaşındaki yarışmacının söyledikleri Öykü Serter ve jüriyi de şaşırttı. Öykü Serter Ayşenur’a “Daha ne kadar bu şekilde sürecek, en azından bize bir süre verebilir misin?” diye çıkıştı.

Dünkü programda ise kaşla göz arasında Tuğçe Ergişi’ye kendisini yorumlaması esnasında ona dil çıkaran Özlem, daha sonra bunu inkâr etti.

BU TARZ BENİM TÜM BÖLÜMLER

AYŞENUR BALCI İLE NUR BOZAR ARASINDA TARTIŞMA

Haberin Devamı

JÜRİ İLE YARIŞMACI ARASINDA GERGİN ANLAR

BAKMADAN GEÇME!