Dembele bavulu topladı!

Güncelleme Tarihi:

Dembele bavulu topladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 19:23

Galatasaray’da futbol şubesini yöneten Alp Yalman ve Cenk Ergün’ün İngiltere’ye giderek görüşmelerde bulunduğu Fulham’ın 19 yaşındaki golcüsü Moussa Dembele’nin, bavulunu toplayarak Sarı-Kırmızılı takıma gitmeye hazırlandığı Ada basını tarafından iddia edildi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdürenGalatasaray’da, futbol şubesini yöneten Alp Yalman veCenk Ergün’ün, Fulham’ın 19 yaşındaki golcüsü Moussa Dembele ile Londra’da görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Fulham’la sözleşmesi sona eren Fransız futbolcunun, bavulunu toplayarak İstanbul’a gitmeye hazırlandığı öne sürüldü. Bu iddia, İngiliz gazetelerine ait. Ada basınına göre taraflar senelik 1 milyon 750 bin Euro karşılığında el sıkıştı ve Galatasaray bu oyuncuyu tam anlamıyla bir proje olarak düşünüyor.

Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Dembele’nin, Sarı-Kırmızılı formayla parlatıldıktan sonra iyi bir ücret karşılığında daha büyük kulüplere satılması planlanıyor. Haberin detaylarında, Galatasaray’ın İngiltere’den başka oyuncularla da ilgilendiği
belirtildi.

Haberin Devamı

43 MAÇTA 15 GOL 7ASİST
Moussa Dembele, bu sezon Fulham formasıyla İngiltere Championship’te 43 maça çıkarken, 15 gol 7 asistle oynadı. 1.83 boyundaki forvet, sürati ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor. İngiliz futbol otoriteleri, Dembele’nin kendini geliştirmesi ve tecrübe kazanması halinde Avrupa çapında bir santrfor olabileceğini dile getiriyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!