Demba Ba yeniden Kartal oluyor

Güncelleme Tarihi:

Demba Ba yeniden Kartal oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 22:10

Beşiktaş, 2015’te Shangai Shensua’ya 13 milyon Euro’ya sattığı Demba Ba’yı ücretsiz kiralamak üzere. Pazartesi günü İstanbul’da olması beklenen 31 yaşındaki Senegalli oyuncu sağlık kontrolünden geçerse sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ santrafor arayışlarını sona erdi. Siyah beyazlılar eski futbolcuları Demba Ba ile anlaştı. Çin’in Shangai Shensua ekibinin kadrosunda yer alan Senegalli futbolcu pazartesi günü İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçecek.  Kontrolde bir soruna rastlanmazsa yıldız oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak. Ba yarım sezon için 1 milyon 250 bin Euro alacak. Özellikle Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın Demba Ba’yı çok istediği ve transferle bizzat ilgilendiği, oyuncunun menajeriyle hemen hemen her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi.

ÇİN’DE GÖZDEN DÜŞTÜ

TARAFTARIN adına şarkılar yazdığı Senegalli golcünün ayağı kırılımış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Yaklaşık 1 ay önce bireysel antrenmanlara başlayan Demba Ba, pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçerse 13 milyon Euro’yla ayrıldı Beşiktaş’a bedava dönmüş olacak zira Çin temsilcisi Beşiktaş’tan kiralama bedeli almayacak.

Haberin Devamı

Çin Futbol Federasyonu’nun yabancı sayısında kısıtlamaya gitmesi ve Carlos Tevez’in transfer edilmesi sonucu Senegalli oyuncu Shenhua’da gözden düşmüş durumda. Ba, geçen sezon 20 maçta 17 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!