'Delirten' dayak

Güncelleme Tarihi:

Delirten dayak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 22:05

Erzurum'da 11 Nisan akşamı bir nargilecide sigara yakan Sinan Erhan'ı (43), işyeri çalışanları uyardı. Tartışma çıkınca polise haber verildi. Olay yerine gelen polisler iddiaya göre Sinan Erhan'a orantısız güçle müdahale etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde polislerin Erhan'ın gözüne biber gazı sıktığı ve tekmlelediği görülüyor.

Haberin Devamı

Başına aldığı darbelerle fenalaşan Erhan'a götürüldüğü hastanede müdahale edilerek rapor verildi. İfadesi alınan Erhan’ı karakoldan çıkınca hastaneye götüren kardeşi İlhan Erhan, dayakçı polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Delirten dayak

Ağabeyinin Siirt'te yedek subay olarak vatani görevini yaparken, yaşanan bir olay üzerine psikolojik rahatsızlık geçirdiğini belirten İlhan Erhan şunları anlattı: "Ağabeyim, tezkeresine 1 ay kala operasyona giderken, yanındaki asker mayına basarak parçalanmış, kendisi bu olaydan dolayı sinir krizi geçirmişti. Kendi imkânlarımızla tedavisini yaptırdık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 8 yıldır voleybol antrenörü olarak çalışıyor. Nargileciye gelen polis de ağabeyime sert bir dille 'kalk bizimle geleceksin' diyor. Daha sonra olay yerine gelen yaklaşık 12- 13 polis memuru abime yerde tekmelerle vuruyor. Dayak nedeniyle hastalığı yenilemiş ve ataklar yaşadığı için psikiyatri servisine yatırdılar. En acısı da şu ki, en çok değer verdiğim yerden hançer yedik, devletimin polisi tarafından.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!