Delgado işi kafa karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Delgado işi kafa karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 10:26

Beşiktaş'ın teknik heyeti, Arjantinli futbolcu Matias Delgado'nun takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili yönetime sunacağı raporu henüz vermedi.

Haberin Devamı

Matias Delgado, sezon başında ameliyat olduğu için sözleşmesi 6 aylığına askıya alınmıştı. Siyah beyazlı yönetim ve teknik heyet, devre arasında Arjantinli oyuncuyla ilgili bir karar verileceğini ve Delgado'nun takımda kalıp kalmayacağının netlik kazanacağını ifade etmişlerdi. Ancak transfer sezonunun bitimine 4 gün kala siyah beyazlı yönetim, Delgado konusuyla ilgili herhangi bir adım atmadı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin bugün de siyah beyazlı yöneticilere Delgado hakkındaki kararını iletmediği ve bu konuyla ilgili belirsizliğin sürdüğünü söyledi.

Beşiktaş teknik heyeti, Delgado ile ilgili kararını 4 gün içerisinde vermezse, bu futbolcunun sözleşmesinin askıda olma durumu devam edecek.

Eğer Delgado'nun yeniden takıma kazandırılması yönünde bir karar verilirse, 6+2 yabancı futbolcu uygulaması yüzünden bir oyuncu ile yollar ayrılacak. Bunun da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bugün itibariyle de netleşmedi.

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!