Delaney Rudd Ülker’de

Güncelleme Tarihi:

Delaney Rudd Ülker’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Turuncu yeşilli ekip, Asvel Villeurbanne'in ünlü oyun kurucusu ile prensipte anlaştı. ABD'li yıldız, bugün ya da yarın İstanbul'a gelip, sözleşme imzalayacak.

Basketbol Erkekler 1.Ligi'nin iddialı takımlarından Ülkerspor'un transfer atağı sürüyor. Diğer kulüpler hareketsiz günler geçirirken, turuncu yeşilliler, transfer bombalarını ard arda patlatmaya devam ediyor.

Daha önce kadrosunu Efes Pilsen'den Ufuk Sarıca, Fenerbahçe'den Levent Topsakal, Galatasaray'dan Teoman Öztürk ve TED Kolejlilerden Kerem Gönlüm'le güçlendiren turuncu yeşilliler, Fransa'nın Asvel Lyon Villeurbanne takımının skorer oyun kurucusu Delaney Rudd ile prensip anlaşmasına vardı.

Sözleşme İstanbul’da

Özellikle üç sayılık atışlarda yüksek isabet yüzdesiyle oynayan ABD'li oyuncunun bugün ya da yarın İstanbul'a gelip, sözleşmeye imza atması bekleniyor. Rudd, hem 1 numara, hem de 2 numara mevkiilerinde oynayabiliyor.

Ülkerspor Menajeri Lütfi Arıboğan, transfer listelerinde yer alan Rusya Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Vasili Karassev'in transferinden, kulübü CSKA Moskova'nın sorun çıkarması nedeniyle vazgeçtiklerini açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!