Del Solar krizi

Güncelleme Tarihi:

Del Solar krizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Perulu futbolcu, transfer taksidinin ilk bölümünü alamadığını ileri sürerek Toshack'tan yardım istedi. Galli hoca da siyah beyazlı yöneticilerden soruna derhal çözüm bulmalarını istedi.

Parasını istedi

Beşiktaş'ın Perulu futbolcusu Del Solar dün kulüpten transfer taksidinin ilk bölümünü almadığını ileri sürerek antrenman bitiminde Teknik Direktör Toshack'tan yardım istedi. Del Solar, parasal birtakım sorunları olduğunu, önceki gün ödenmesi gereken transfer taksidinin de bankaya yatırılmadığını söyledi.

Sorun istemiyorum

Toshack, Kafile Başkanı Affan Keçeci ve Basın Sözcüsü Cenk Koray'ı yanına çağırarak, ‘‘Derhal bu oyuncunun sorunlarını çözün. Sezon başı böyle bir sorun yaşamak istemiyorum’’ dedi. Bunun üzerine Keçeci kulübü telefonla arayarak, Del Solar'ın parasının yatırılıp, yatırılmadığı konusunda bilgi edindi.

Koray'ın açıklaması

Basın Sözcüsü Cenk Koray, Galli hocaya bu oyuncunun parasının yatırıldığını, bankadaki gecikme yüzünden eline geçmediğini söylerken, Del Solar gibi bazı futbolcular da transfer taksitlerini alamadıklarını, yönetimin ödemeleri ağustos ayı sonuna bırakmasına tepki gösterdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!