Dekolte Sever

Senarist-yapımcı Birol Güven’in Etiler Karafaki’de düzenlediği gecenin konukları arasında ‘Çocuklar Ne Olacak’ın oyuncusu Seray Sever de vardı.

Dekolte tutkusu herkesçe bilinen Sever, o gece de kuralı bozmadı ve giydiği derin göğüs dekolteli bluzla tüm çapkın bakışları üzerine çekti.

Dumandan rahatsız olmam

Geçtiğimiz akşam Etiler Karafaki’de düzenlenen gecenin konukları arasında Kadir Çöpdemir ile Seren Serengil de vardı. Bir ara Serengil istek üzerine mikrofonu eline alarak şarkı söylemeye başladı, o sırada Çöpdemir de elinden düşürmediği purosundan nefesler çekerek kendisini izliyordu. Dumanın kendisine gelmesi üzerine Kadir Çöpdemir’in bundan rahatsızlık duyduğunu fark eden Serengil, arkadaşının içini rahatlatmak için rahatsız olmadığını, zaten zaman zaman kendisinin de puro içtiğini söyledi.

Gazeteciliğe soyundu

Senarist yapımcı Birol Güven’in Etiler Karafaki Meyhane’de düzenlediği ve Güven’in dizilerinde rol alan oyuncuların katıldığı eğlencede, Cihan Ünal gecenin en ilgi çeken simasıydı... Genç oyuncuların etrafını sardığı Ünal, bunun üzerine elindeki fotoğraf makinesiyle bir gazeteci gibi geceden ilginç enstantaneler yakalamak için uzun süre uğraştı.

Şans arıyor

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi bu gece yapılacak. Milyonlarca insan yine umudu piyango biletlerine bağlamış durumda... Bunlardan biri de Tuğba Altıntop... Geçtiğimiz akşam Nişantaşı turuna çıkan Altıntop, yolda rastladığı biletçiden iki yarım bilet alarak şansını deneyenler arasına katıldı.

Yeni bir albüm

Yıllar önce ‘Mahşere kadar’ adlı şarkısıyla adını duyuran Emirkan, yer yer Doğu ezgilerinin ön plana çıktığı yeni albümünü 2005’in ilk günlerinde piyasaya sürüyor. Orhan Gencebay’dan büyük destek alan şarkıcı, Kervan Plak’tan çıkacak albümde 10 şarkıya yer verdi. Emirkan, özellikle Arapça okuduğu ‘Akşam Güneşi’ adlı şarkıyla çok iddialı olduğunu söylüyor.

Merak sardı

Bülent Ersoy, son zamanlarda internet dünyasına merak sardığını, bunun üzerine evine de bir bilgisayar aldığını söyledi.

İkinci kez giydi

Sosyeteden tanınmış isimlerin de mankenlik yaptığı Siren Ertan’ın Margaux’daki defilesinde, finalde sergilenen gelinliğin, ünlü modacının ilk müşterisi Güneş Milaç tarafından tanıtıldığı ortaya çıktı. Siren Ertan’ın yaptığı ve kendi düğününde giydiği gelinlikle podyuma çıkan 25 yaşındaki Milaç, güpür dantelden yapılan bolero kürklü bu gelinlikle epey ilgi çekmişti. Eşinin defileye çıkması için kendisine destek verdiğini söyleyen Güneş Milaç, ‘Gelinliğimi yeniden giymek bana müthiş keyif verdi. Heyecandan elim ayağım titredi’ dedi.

Sabaha kadar dans

‘Bir Dilim Aşk’ın oyuncuları, yeni yılı birkaç gün öncesinden kutladı. Caddebostan Balıkadamlar Lokali’nde hem yaklaşan yeni yılı hem de dizinin başarısını kutlayan ‘Bir Dilim Aşk’cıların keyfine diyecek yoktu. Berna Laçin ile Esra Akkaya kıvrak danslarıyla büyük alkış topladı.

Mehmet’i tanımam

Çağla Şikel, geçtiğimiz gece Tarlabaşı’ndaki Fame adlı kulüpteydi... Şikel, gazetecilerin eski sevgilisi Mehmet Aslan’ın da orada olduğunu öğrenmeleri üzerine çıkışta bir açıklama yapma gereği duydu. Ünlü manken ‘O iş bitti artık, onu tanımam bile... Kendisi beni ilgilendirmiyor’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları