Dekolte savaşları

Eğlence dünyasına renk katan kadın şarkıcılar, sahnelerde kulaklar kadar gözlere de hitap etmeyi düstur edindiler. İşte bu duruma iki örnek...

Son albümü ve ‘Of Of’ şarkısıyla Gülşen, uzun zamandır müzik dünyasının en popüler isimlerinden... Seslendirdiği şarkılar kadar dekolte sevdasıyla da bilinen Gülşen’in sahne aldığı La Scala’da giydiği kostümler, cüretkar dekolteleri sayesinde ilgiyi üzerinde toplamasına yetiyor. Diğer isimse Banu Zorlu... ‘Acılı Aşkların Kadını’ şarkısıyla yıldızı parlayan Zorlu da Bostancı Dedikodulu Meyhane’de ultra mini, üstüne üstlük yırtmaçlı elbisesiyle boy gösteriyor. Ve görsellikle tamamladığı başarılı yorumuyla mekanı doldurmayı başarıyor.

Aşkı buldu


Özel hayatıyla gündeme gelmekten hep kaçınan Aydan Şener, iki aydır beraber olduğu ve aynı evi paylaşmaya başladığı Burak Tören’le aşkı dolu dizgin yaşıyor artık... Son zamanlarda gizlenme gereği de duymayan, zaman zaman popüler kulüplerde boy gösteren sevgililer, önceki akşam ise Ortaköy’deki Şah İşkembecisi’ndeydi... Her ne kadar objektiflerden kaçmasalar da ilişki hakkında yorum yapmaya yanaşmadılar.

Yaşlandın sen

Yıldız Tilbe’nin konuk olduğu İbo Show’da ilginç atışmalar yaşandı. Tilbe’nin ‘Piyasada kadın bırakmadın. Artık yaşlısın. Ben 38 yaşındayım, doğduğumdan beri seni tanıyorum. Kaçsın kimbilir’ sözlerine, ünlü türkücü ‘Anama soruyorum, ‘Doğduğunda kar yağıyordu’ diyor. 15 yaşında nüfus cüzdanım oldu. Yaşımı vallahi bilmiyorum’ diye karşılık verdi.

Her şarkıya bir sigara

Rock müziğin popüler grubu Duman, ‘Nescafe 3ü1 Arada’ için çıktığı turneyi İstanbul’da verdiği ikinci konserle tamamladı. Pazar akşamı Park Orman’da sevenlerinin karşısına çıkan grup, yaklaşık 5 bin kişiyi şarkılarıyla coşturdu. Solist Kaan Tangöze, her şarkı bitiminde yaktığı sigara ve pet bardakta içtiği alkolle dikkatleri üzerine çekerken, konser sonunda da son derece bitkin görünüyordu.

Talebe göre manken seçtiler

1980 yılında kurulan ve dünyanın birçok ülkesine gelinlik ihraç eden Şafak Modaevi, 2005 ilkbahar-yaz gelinliklerini Rus asıllı manken Galina Kara ile tanıttı. Son zamanlarda Rusya’dan da ürettikleri gelinliklere büyük rağbet olduğunu söyleyen modaevi yetkilileri, bu seçimin nedenini ‘Rusya’dan gelen talep üzerine tanıtım çalışmalarına başladık ve Rus manken Galina’yı kullanma kararı verdik’ sözleriyle açıklıyor.

Dedikoduları reddetti

Bir süredir adı ‘Mucizeler Komedisi’ndeki rol arkadaşı Şevket Çoruh’la anılan Pamela Spence, ‘Şehir Rehberi’ albümünün imza günü için Olivium alışveriş merkezindeydi... Adının Çoruh’la anılmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyen şarkıcı, ‘Kesinlikle böyle bir şey yok. O benim arkadaşım. Zaten aynı müzikalde rol alıyoruz. Rol arkadaşlarımdan biriyle birlikte olmam çok zor’ dedi. Sempatik şarkıcıyı imza gününde küçük hayranları da yalnız bırakmadı.
Yazarın Tüm Yazıları