Değiştik ay sonunda piyasada

Güncelleme Tarihi:

Değiştik ay sonunda piyasada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2011 00:00

Önümüzdeki günlerde ilk albümü “Değiştik”i piyasaya çıkarmaya hazırlanan Ali Erel, Siyah Beyaz Sanat Galerisi’nde bir konser verdi.

Haberin Devamı

Türkçe funk türündeki şarkılarıyla dikkat çeken Erel’e, dinleyiciler büyük ilgi gösterdi.
Ali Erel, tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı “Değiştik” isimli albümünü bu ay içinde piyasaya çıkaracak. Türkçe Funk türündeki albümde 11 şarkı yer alıyor. Erel, albüm öncesi tanıtım için düzenlediği lansman konserlerine bir yenisini daha ekledi. Siyah Beyaz Sanat Galerisi’nde gerçekleşen konsere, çok sayıda Ankaralı katıldı. Erel’e gitarda Onur Aymergen, klavye ve trompette Doruk Gönüntür, basgitarda Kubilay Gürbüz ve Orhan Deniz, davulda ise Mert Önal eşlik etti.
Erel, daha önce davul ve gitar çaldığını, beste yaptığını anlatarak, “Bağımsız müzisyenlerin bağımsız müzik yapabileceğini kanıtlamaya çalıştık ve bunu başardık. Albüm kayıtlarını evde yaptık. Değişik işler yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir tür olduğu için nasıl bir tepki alacağını bilemiyoruz. Albüme adını veren ‘Değiştik’ isimli şarkıya klip çektik. Klipte Alfred Hitchcock’a göndermeler var. Bestelerin büyük bir kısmı bana ait. Bazılarında ise Onur Aymergen imzası var” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!