Değişime zorlanmak

Astrolojik açıdan bugünlerde karşımıza çıkan her konuya farklı bir yönden yaklaşmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Gezegenler rutini yıkmaya, yenilik yapmaya ve değişikliğe gitmeye zorluyor.
Bu esnada, çok fazla iyimser seçimler yapmak mümkün görünmese de, yaratıcı olmak ve özgün tavırlar geliştirmek işleri biraz olsun kolaylaştırabilir.
Mevcut işlerimizi, ilişkilerimizi, pozisyonumuzu korumak için sıradanlığın dışına çıkmamız ve iletişim ağımızı genişletmemiz, yeni bağlantılar kurmamız gerekebilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Aniden ortaya çıkan çok farklı konuyla uğraşmanız gerekebilir. Ne kadar sakin kalırsanız ve ne kadar planlı bir şekilde olayları ele alırsanız, kendiniz ve olayların gelişimi açısından o kadar iyi olacaktır.

Boğa
Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir. Ancak, aşırı tepkiler vermeden önce bilmeniz gereken bir şey var: Karşı taraf sizden çok daha aşırı tepki göstermeye açık durumda!

Haberin Devamı

İkizler
Memnuniyetsizliğinizi göstermek, eleştiri veya şikayetlerde bulunmak için uygun bir gün olmayabilir. Mücadeleci ya da rekabet içeren ortamlar, sakin kalmanın her şeyin üstünde önem taşıdığının işareti!

Yengeç
Pek çok konuda haklı olsanız da ani meydana gelen olaylar veya sizi provoke eden kişiler karşısında sakinliğinizi koruyarak hareket etmeniz gereken bir gün.

Aslan
Tartışmalı ortamlara girmekten çok zarif bir platformda olayları ele almayı sevmenize rağmen, gelişmeler veya sabrınızı zorlayan kişiler barış çubuklarınızı dolaptan çıkartmanıza fırsat vermeyebilirler!

Başak
Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz. Aslında, birkaç gün daha bekleyebilseydiniz, yapılacak temizlik daha küçük boyutlu olabilirdi.

Terazi
Herkesin üzerinde anlaşma sağlayacağı uzlaşmacı tutumların arkasında durmak konusunda ısrar etseniz de, gezegenlerin ani olayları tetiklemesi dillere destan Terazi dengenizi bozabilir. Siz yine de sakinliğiniz korumaya çalışın.

Akrep
Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün. Gün içerisinde yağmur yağacağını hissediyorsanız, bir şemsiye edinmenizde fayda var!

Haberin Devamı

Yay
Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir. Bazı anlaşmaları bozmak, yokuşa sürmek ya da bazı kişileri zor durumda bırakmak için uygun zamanlarda olmayabilirsiniz.

Oğlak
Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz. Ancak, diğerlerinin de bu konularda kesin fikirleri olması ortamı gerebilir veya güç mücadelelerine neden olabilir.

Kova
Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Balık
Sağa sola emirler vermek çok fazla tercih ettiğiniz bir yol olmasa da bugün bu eğilim içerisinde olabilirsiniz. Ancak, bilmelisiniz ki bu tür bir tavır, tamamıyla tartışma veya gerilim anlamına gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları