Değişikliğin bedeli olabilir

Bu hafta sonu, belli konularda değişiklik yapmanın, yön değiştirmenin veya belli işleri sağlamlaştırmak için yardım almanın eşiğinde olanlarımız, ödülleri veya uzun vadeli planları düşünerek hareket etmeliler.

Haberin Devamı

Ancak, hata yapmamak için kendi kendimize tekrar tekrar yapacağımız bu tür değişiklikler için nelerin altüst olacağını hatırlatmamızda ve olası problemleri hesaplayarak yön belirlememizde fayda var. Akşamüstünden itibaren sevgi dolu veya eğlenceli aktiviteler ön planda. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.


KOÇ

Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Haklı olma ihtimaliniz ancak, kedinizin evi uçarak terk etmesi kadar olası!

BOĞA

Bazı kişiler tavsiye ve önerilere açık olmayabilir. Rehberlik etme çabanızı başka bir güne saklamanızda fayda var. Bugün karşınızdaki kişiler zorlamalara ters tepki verebilirler.

İKİZLER

Bugün çevrenizdeki herkesin bilirkişiye dönüştüğünü görerek şaşırabilirsiniz. Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, aslında olan biteni uzun süre ve dikkatlice incelemelisiniz.

ASLAN

Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

BAŞAK

Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler. Asıl ilginç olansa, konunun muhataplarının (belki de siz) vereceği karşılık sonrası ortaya çıkan sonuçlar olabilir.

TERAZİ

Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız. Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

AKREP

Yanlış anlaşılmaması için, hikayenizi karşı tarafın ve dinleyicilerin anlayabileceği şekilde veya seviyede anlatmanız gerekiyor.

YAY

Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler. Ancak, hiçbiri bilimsel otoriteler tarafından onaylı olmadığı için siz kendi bildiğinizden şaşmayın.

OĞLAK

Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz. Ancak değilseniz, tek kelime bile etmemeniz yararınıza olur.

Haberin Devamı

KOVA

Bazen bazı şeylerin farklı şekilde yapılması gerekebilir. Herkes bunun farkındaysa, bugün katılımcı bir ruhla Voltran’ı oluşturabilirsiniz.

BALIK

Bugün bazı kişilerin akılsızca hareket etmelerine izin verebilir veya muhtemel problemleri işaret ederek hedef tahtasına siz oturabilirsiniz. Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Yazarın Tüm Yazıları