Değerler Eğitimi Değerlendirildi

Güncelleme Tarihi:

Değerler Eğitimi Değerlendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 10:59

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KO-MEK BÜNYESİNDE VERİLEN ‘DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ’ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KO-MEK bünyesinde verilen ‘Değerler Eğitimi Projesi’ için değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) halk üniversitesi olmanın yanında, milli ve manevi değerlere sahip çıkılması için değerlendirme toplantısı yapıldı. Bu güne kadar 36 kurs merkezinde 5 bin 384 kursiyere eğitimler verildi.
Antik Kapı Restaurant’ta yapılan toplantıya, KO-MEK Yönetimi ve İl Müftülüğü, Değerler Eğitimi Projesinde eğitim veren vaize hanımlar katıldı. Dönem ortasında eğitimlerin gidişatı ve içeriği ile alakalı değerlendirmelerde bulundular.
KO-MEK, Kocaeli İl Müftülüğü ile birlikte gerçekleştirdiği değerler eğitimleri her ay farklı bir konu üzerinde duruyor. İl Müftülüğünün belirlediği vaize hanımlar, Kocaeli’nin dört bir yanında bulunan kurs merkezlerinde kursiyerlere topluma ait manevi değerleri anlatıyorlar.
Kocaeli’nde bulunan 44 kurs merkezinde, sevgi, saygı, sorumluluk, ahlak eğitimi, güven, sabır, şükür, emanet, aile ve toplumda iffet, din eğitimi, kanaatkarlık, Allah sevgisi, Hz Peygamber’in (s.a.v) güzel ahlak, tövbe istiğfar ve önemi, namaz ibadeti, İslam’da çocuk eğitimi, ailede güven duygusu, gibi farklı konularda eğitimler veriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!