Defterdarlıktan Vali Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Defterdarlıktan Vali Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 17:00

Defterdarlıktan Vali Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS Defterdar'ı Mehmet Yazar ve Defterdarlık personeli 22-28 Şubat Vergi Haftası nedeniyle Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Her yıl 22-28 Şubat tarihlerinde kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Mehmet Yazar ve Defterdarlık personeli Vali Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Vali Gül, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek verginin devlet yönetiminde çok önemli bir yerinin olduğunu söyledi. Toplanan vergilerin tekrar vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü söyleyen Vali Davut Gül, "Devletimiz otoriteyi, güvenliği, çalışma ortamını ve huzuru sağlayarak vatandaşlarımızın ticaret yapmasına, para kazanmasına imkan veriyor. İnşallah vatandaşlarımız daha çok para kazanır, daha fazla vergi öderler" dedi.

28'inci Vergi Haftası'nın kutlandığını belirten Defterdar Mehmet Yazar ise, "Gelir ve Kurumlar Vergisi'nde ilk 5'e giren mükellefleri iş yerlerinde ziyaret edip teşekkür belgesi vermeyi düşünüyoruz. Vergi haftası etkinlikleri kapsamında 3 okuldan öğrenciler defterdarlık binasını ziyaret edecekler, 5 okula da ilgili personellerin giderek vergi bilinci hususunda konferans verecekler" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!