Defterdardan veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Defterdardan veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 09:07

Defterdardan veda ziyareti

Haberin Devamı

Cavat DANIŞ / MUŞ, (DHA)-Muş Defterdarlığından Sivas Defterdarlığına atanan Mustafa Yumuşak, Belediye Başkanı Feyat Asya'ya veda ziyaretinde bulundu.



Defterdar Mustafa Yumuşak'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Feyat Asya, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Asya, Defterdar Yumuşak'ın görev süresi içerisindeki gayretinin takdire şayan olduğunu ifade ederek, "Görev süremiz içerisinde tüm kamu kurumlarımızla olduğumuz gibi Defterdarlığımızla da uyum içerisinde çalıştık. Defterdarımız, af dönemlerinde esnafa ulaşmak için tüm ekibini adeta seferber etti. Esnafımızı bu aflardan daha fazla faydalanabilmesi için sürekli toplantılar düzenledi. Bunların yanı sıra beyefendi kişiliğiyle de gönüllerde taht kurdu. Buradaki emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde de başarılar dilerim. Ailesi ile birlikte huzurlu, mutlu ve başarılı bir hayat sürmesini temenni ederim" diye konuştu.



Muş'ta oldukça verimli ve mutlu bir çalışma dönemi geçirdiğini belirten Defterdar Mustafa Yumuşak, "Görev yaptığım süre boyunca Muş'a ve Muşlulara güzel hizmetler vermeye çalıştım. Güzel dostluklar kurdum. Muş'tan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Başkanımıza da misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi



Ziyaretin sonunda Başkan Asya, Defterdar Yumuşak’a fincan takımı hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!