Defterdardan, Belediye başkanına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Defterdardan, Belediye başkanına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:53

Defterdardan, Belediye başkanına ziyaret

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Defterdarı Uğur Arslan, Vergi Dairesi Müdürü Metin Çalışkanoğlu, Personel Müdürü Asuman Arı ve Gelir Müdür Vekili Ekrem Mutlu ile birlikte Vergi Haftası dolayısıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Defterdar Uğur Arslan,'' Aksaray’da vergi rekortmenlerimiz var. Kurumlar ve Gelir vergisi mükelleflerimizi de ziyaret edeceğiz. Onlara sayın bakanımızın imzalamış olduğu Teşekkür belgelerini elden takdim edeceğiz. Aksaray belediyesi olarak herhangi bir borcunuzda yok. Maliye Bakanlığı olarak gerçekten bu konuda da sizleri tebrik ediyorum. Bugüne kadar ben 9 ilde çalıştım. Aksaray belediyesi vergi borcu olmayan tek belediye diyebilirim. Bu konuda Aksaray bir farkındalık yaratmış. Ben sizi tebrik ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da, ''Vergi bilinci hakikaten önemli. Vergi vererek yeni yatırımlar yapılıyor. O nedenle vergi vermenin ne kadar önemli olduğunun bizler farkındayız. Farkında olmamızın en güzel örneği ve göstergesi de belediye olarak borcumuzun olmamasıdır.''dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!